Az iPhonokhoz többféle vezeték nélküli töltő is használható, de ha a legjobbat szeretnéd, egy MagCharge töltő mellett döntesz!

2023. október 4., 18:00

Az Apple mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlókat a drágább modellek felé terelje; ennek egyik jó eszköze például az is hogy a belső memória nem bővíthető. Szerencsére így is van megoldás, ha kinőtted a rendelkezésre álló kapacitást!

2021. december 11., 18:00

A Hama két új töltőjével kényelmesen elérheted a lakásban és út közben is, hogy az iPhone sose merüljön le.

2021. december 3., 17:00

Az iPhone-ok és iPadok tárhelyét memóriakártyával nem lehet bővíteni; ez a fajta kialakítás remek stratégia ahhoz, hogy az Apple a nagyobb belső ROM-mal ellátott mobilok felé terelje a felhasználókat. Viszont a dolog egyben lehetőség is a periféria gyártók számra, hiszen külső adattárolókkal a helyhiány könnyen orvosolható. A SanDisk pedig élt is a kínálkozó alkalommal.

2020. május 20., 17:00

A csúcskategóriás telefonok többsége támogat legalább egyféle gyorstöltés funkciót, azonban gyakori, hogy a készülékgyártók csak egy alaptudású töltőt mellékelnek a készülék mellé – a gyorstöltőért pedig külön pénzt remélnek. Akkor inkább válassz egy jobb megoldást a gyári helyett!

2020. április 16., 08:51

Amióta világ a világ, az Apple azt ajánlja, hogy mindenki csak hivatalos forrásból vásároljon kiegészítőket – vagyis csak olyan terméket vegyenek a felhasználók iPhone-hoz, iPadhoz, amit maga az Apple gyárt, vagy MFI tanúsítvánnyal rendelkezik.

2020. március 24., 12:30

Az iPhone-ok és iPadok tárhelyét memóriakártyával nem lehet bővíteni; ez a fajta kialakítás remek stratégia ahhoz, hogy az Apple a nagyobb belső ROM-mal ellátott mobilok felé terelje a felhasználókat. Viszont a dolog egyben lehetőség is a periféria gyártók számra, hiszen külső adattárolókkal a helyhiány könnyen orvosolható.

2020. január 28., 08:00

Bővült a kínálat, mostantól színes, fémborítású kábelt is vásárolhatsz Apple kütyüidhez a Hamától.

2019. július 19., 08:00

A múlt hónapban többször is írtunk arról, hogy a Hama számos töltőt és kábelt kínál az Apple telefonjaihoz és táblagépeihez; az egyedi termékek mellett csomagok is elérhetők, ezek közül mutatunk most egyet.

2019. május 15., 08:00

Néhány hete írtunk a Power Delivery technológiáról, amely segítségével egy sima USB-C szabványú csatlakozón keresztül lehet eszközöket nagy teljesítménnyel is tölteni. Most pedig bemutatunk két akkumulátort, amely ezt a technológiát is ismeri.

2019. május 2., 08:00