A Hama adaptereivel nem lesz probléma sem a Magyarországon vásárolt kütyüidet külföldön feltölteni, sem fordítva, külföldön vásárolt terméket idehaza használni.

2023. augusztus 18., 19:00

Javában zajlik a nyár, a rekkenő hőség ellenére sokan kelnek útra, hogy megérdemelt szabadságukat töltsék, és kipihenjék az év során szerzett fáradalmakat. Összegyűjtöttük azokat a kütyüket, amelyek segíthetnek a gondtalan időtöltésben.

2023. július 20., 12:39

A nyaralás során a telefon az átlagosnál többször kerül elő a zsebből; mutatunk pár hasznos kiegészítőt, ha nemcsak védeni szeretnéd a készüléket, hanem kényelmesen használni is.

2022. július 31., 18:00

A nyár javában tart, ha te is most készült hosszabb-rövidebb utazásra, akkor ezekkel a kütyükkel garantáltan kényelmesebbé teheted a nyaralást!

2022. július 27., 10:00

A koronavírus helyzet normalizálódni látszik, néhány napja az EU-n belül szinte teljesen szabadon lehet mozogni; ideje, hogy újra a kalandoké és a kütyüké legyen a főszerep. Kiválogattunk néhány hasznos eszközt azok számára, akik nemcsak tudnak, hanem mernek is elindulni a nagyvilágba.

2020. június 17., 12:00

Összeszedtünk pár olyan apró kütyüt, ami sokkal kényelmesebbé teheti az utazásunkat; akár közelre, akár messzire utazunk. A kiegészítők többsége – nem túl meglepő módon – leginkább a mobilokhoz kapcsolódik.

2018. június 8., 08:00

Ha nyaralni mész, és úgy döntesz, hogy az utazásra vagy az esősebb napokra néhány filmet is bespájzolsz magadnak, akkor érdemes lehet a mozikat újratömöríteni. Így nemcsak helyet spórolhatsz, hanem abban is biztos lehetsz, hogy a táblagépen egyik film sem fog majd ki.

2017. július 5., 08:00

Utazni jó, de felkészülten utazni még jobb! A legtöbben ma már több kütyüt is magukkal visznek a nyaralásra, így gondoskodni kell arról is, hogy a készüléke(ke)t külföldön is fel tudjuk tölteni. Több európai országban ugyanazt a konnektort használják, mint Magyarországon, de vannak azért kivételek – ha pedig más kontinens felé vesszük az irányt, akkor nemcsak egzotikus tájakkal, hanem egzotikus konnektorokkal is találkozhatunk. De semmi vész, a Hama adapterei gondoskodnak róla, hogy a kütyüket bárhol a világon feltölthessük!

2017. május 31., 08:00

Tavaly már írtunk egy összefoglaló cikket azokról a konnektor átalakító dugaszokról, amelyek nagy hasznára lehetnek az Európán kívülre utazók számára, most megfordítjuk az irányt.

2016. augusztus 30., 08:00

A Hama Multitrans sorozat háromféle méretben készül, hogy mindenki megtalálhassa a neki való modellt.

2016. február 5., 08:00