A tavalyi évhez hasonlóan a SIGMA 2021-ben is a TIPA díjazottjai között volt, ezúttal négy termék kapott elismerést!

2021. június 3., 18:00

A TIPA 2020-ban három kategóriában díjazta a Sigma termékeit. Az újdonságok természetesen már a hazai boltokban is megvásárolhatók!

2020. június 30., 08:00

Arányaiban sokkal több fényképezőgép rögzít SD-kártyára, mint CF-kártyára, a profi gépek között azonban utóbbi szabványt részesítik előnyben – mégpedig azért, mert a CF-kártyák sebessége sokkal jobb. A SanDisk CFExpress sorozatát januárban már bemutattuk, most két új kapacitású modellel bővült a termékpaletta.

2020. április 24., 09:59

A Hama két új hordozható akkumulátort dobott piacra, amelyek érdekessége, hogy nagy sűrűségű cellákkal szerelték őket; ez pedig nemcsak a méretükre, hanem a tömegükre is nagyon jó hatással volt.

2020. március 15., 08:00

A két hete bemutatott, kompakt méretű állvány után következzék most egy másik, amely összecsukva szintén kicsi, kibontva viszont akár 1 méternél is magasabb lehet.

2019. szeptember 7., 08:00

Az állvány kötelező kellék mindenkinek, aki egy picit is komolyabban szeretne foglalkozni a fotózással. És tekintve, hogy ma már nagyon sok olyan telefon van, amely szintén remek képeket készít, egy állvány akkor az igazi, ha mobilhoz is lehet használni. A Hama Solid kompakt méretben nyújt több funkciót.

2019. augusztus 27., 08:00

A cserélhető gépeknél a bajonett maga a kevésbé izgalmas jellemzők közé tartozik, pedig fontos alkatrész: tőle függ, hogy az adott fényképezőgépre milyen objekítveket lehet felszerelni. A Sigma, a Leica és a Panasonic szövetségre léptek, és az L-Mount Alliance segítségével szeretnék növelni a formátum részesedését a tükör nélküli full-frame és MILC gépek piacán.

2018. szeptember 28., 08:00

A Sigmáról, amely a világ egyik legnagyobb objektívgyártó cége, korábban már írtunk egy rövid bemutató cikket, a bejegyzésben azonban nem tértünk ki arra, hogy a vállalatnak milyen kiemelt termékszériái vannak. Most pótoljuk a hiányt: az Art, a Contemporary és a Sports termékcsaládot mutatjuk be röviden.

2017. október 21., 08:00

A Hama Miami sorozatába tartozó fotós táskák között az is talál magának megfelelő modellt, aki kevés kiegészítővel rendelkezik, és az is, aki egy komplett „szekrényt” szokott magával cipelni.

2017. szeptember 12., 08:00

Aki egy kicsit is komolyabban érdeklődik a fotózás iránt, és most szeretne gépet venni vagy egy jobb típusra váltani, rögtön szembetalálja magát a kérdéssel: vajon a MILC vagy DSLR kategória jelenti a jobb választást? A válasz – mint oly sokszor – több dologtól is függ. Nézzük gyorsan, mik ezek.

2016. július 1., 08:00