A hazai szakkiállítások közül a játékok szerelmeseinek szívéhez a PlayIT áll a legközelebb. A rendezvény az elmúlt években annyira kinőtte magát, hogy már évente több alkalommal és több helyszínen is megrendezik, június 2-án Budapest a soros; a Hungexpo várja a játékok és a hozzájuk kapcsolódó termékek iránt érdeklődőket. A Hama ezúttal is jelen lesz, ráadásul először nem a Media Markt vendégeként, hanem önálló standdal!

A PlayIT helyszíne ezúttal is a Hungexpo lesz, a június 2-i rendezvénnyel kapcsolatos minden fontos információ megtalálható  a https://playit.hu/budapest oldalon - természetesen jegyet is lehet itt vásárolni.

A Hama a uRage termékeket fogja népszerűsíteni, standján összesen 36 gamer PC és 5 játék (Fortnite, Minecraft, Counter Strike, Pubg, Hearthstone) segítségével lehet kipróbálni, hogy mit tudnak a uRage egerek, uRage billentyűzetek és uRage fejhallgatók. Érdemes személyesen megnézni a kütyüket, hiszen a legrészletesebb specifikációnál is többet mond, ha pár percig magunk is kézbe foghatjuk az eszközöket. Akinek megtetszik valamelyik kütyü, az természetesen meg is vásárolhatja majd a kiválasztott terméket.

A vásárlásra az 576kbyte standján lesz lehetőség. A legnépszerűbb termékeket a PlayIT ideje alatt akciós áron lehet megvásárolni:

• uRage Exodus Macro gaming billentyűzet - 8.999 forint
• uRage 2400DPI optikai egér - 3.999 forint
• uRage SoundZ gaming headset - 5.999 forint.

Ráadásként pedig a Hama minden vásárlás mellé ajándékba ad egy UV-szűrős uRage napszemüveget is. Ne hagyd ki a PlayIT-t, látogass el a kiállításra és a Hama standjára Te is!