Az önfeledt játékhoz rajtunk és a PC-n kívül három dolog kell: egy jó egér, egy jó billentyűzet és egy jó fejhallgató. Megmutatjuk, mi mit ajánlunk a uRage termékei közül!

A billentyűzetek közül egyértelmű, hogy az egyik legjobb választás a Cyberboard Premium. A klaviatúra nemcsak nevében prémium, már kialakításán is látszik, hogy különleges hardverről van szó. Kábelét igényes szövetborítás takarja, a felső rész pedig fémből, egészen pontosan szálcsiszolt alumíniumból készült. A dizájn fiatalos: a gombok alatti kapcsolókat például a mérnökök nem akarták elrejteni. Ezek a gombok háttérvilágításával együtt világítanak, ha szeretnénk. És a fényeket ajánlott is bekapcsolni, mert a Hama a gombok alá nemcsak egy, hanem rögtön három LED-et is épített, így azok világítása fehér, magenta, cián, sárga, piros, kék, zöld valamint kevert is lehet. Sőt, a fény intenzitása is változtatható: folyamatos világítás, pulzálás, stb. közül választhatunk.

Mivel játékhoz ajánlott klaviatúráról van szó, természetesen vezetékes kialakítást kapunk (a billentyűzet USB-s). A gombok leütési útja pont megfelelő, a nyomáspont visszajelzése pedig határozott; az elektronikát arra is felkészítették, hogy egyszerre akár tíz lenyomott gombot is képes legyen érzékelni. Garantált tehát, hogy egyetlen billentyű lenyomása sem fog kimaradni vagy összeakadni valamelyik másik gombbal. További, a játékok szempontjából fontos fícsör, hogy a Win gomb is kiiktatható.

Az egerek között a profiknak a Reaper sorozatot szánja a uRage, a Reaper NX pedig az egyik legjobban felszerelt kütyü az összes termék közül. Az egeret a kiváló minőségű AVAGO optikai érzékelővel szerelik, amelynek hála az érzékenység széles tartományban, 800 és 4000 DPI között változtatható. A mikrokapcsolók az OMRON-tól érkeznek, így az egér biztosan hosszú ideig kiszolgálja majd tulajdonosát. A Reaper NX-re összesen hat gomb került, ebből ötnek a funkciója programozható is.

A PC felé a kapcsolat természetesen vezetékes, az asztalon vagy egérpadon pedig a tökéletes siklást teflonból készült talpak biztosítják. Az egér felső borítása gumírozott, így biztos, hogy még egy-egy gyorsabb mozgás esetén sem fog kicsúszni a kezünkből.

A uRage a fejhallgatók között is számos termékkel képviseli magát; a felhozatalban jelenleg az egyik legjobb modellnek még mindig a SoundZ Evo számít. A füles USB csatlakozót kapott, és természetesen sztereo hangzást biztosít – ez papíron ugyan nem hangzik olyan jól, mint a virtuális 7.1-es hatás, azonban a sztereo hang nagyon meggyőző! Nemcsak a magas, hanem a mély hangok is teljesen rendben vannak, megfelelően erősek és teltek is. A hangszórók zárt felépítéséből adódóan passzív zajszűrő hatás is érvényesül, így a füles nemcsak játékoknál, hanem filmnézés esetén vagy zenehallgatás közben is megállja a helyét. A fülpárnák puhasága pedig gondoskodik arról, hogy a kényelem akár többórás maratoni csaták esetén is biztosított legyen.

A uRage SoundZ Evo dizájnja összességében is nagyon jó: a fejpánt állítható, az USB csatlakozóra pedig egy apró konzol is került, amivel a mikrofont tudjuk elnémítani, valamint a hangerőt tudjuk szabályozni. A mikrofon ráadásul egy flexibilis kar végén van, ha pedig nincsen rá szükség, akkor teljesen eltávolítható, hogy egyáltalán ne zavarjon jelenlétével sem.