A SanDisk legújabb SSD-je bármilyen számítógéphez csatlakoztatható, és villámgyors adatátvitelt kínál. Háromféle méretben kapható.

Piacra dobta legújabb külső SSD meghajtóját a SanDisk. Az Extreme Portable SSD sorozatba tartozó három modell műszaki paraméterei alapján azonos tudással rendelkeznek, egyedül a kapacitásban térnek el egymástól, amely a három típusnál rendre 250 GB, 500 GB illetve 1 TB. A meghajtók USB-C csatlakozófelülettel rendelkeznek és az USB 3.1-es szabványt is támogatják, optimális esetben pedig akár 550 MB/s-os olvasási sebességet is tudnak nyújtani. A SanDisk a tárhelyet előre formázva, exFat fájlrendszerrel adja, vagyis az SSD-ket PC-hez vagy Macbookhoz is csatlakoztathatod – sőt, akár még okostelefonra kötve is működnek, ha a telefon támogatja az USB OTG funkciót.

Az Extreme Portable SSD széria apró méretéből adódóan könnyen hordozható alternatívát kínál magáncélra és profi felhasználók számára is; mindegy, hogy a legújabb filmet visszed át a havernak vagy a munkahelyi projekt fájljaira van szükséged otthon, a SanDisk gyors megoldást kínál.

A biztonságról részben az IP55-ös szabvány szerint nedvesség- és porálló borítás gondoskodik, részben pedig az, hogy kérheted a meghajtó tartalmának teljes, 128 bites AES titkosítását is; így ha az adattároló netán elvész, a rajta lévő információk biztosan nem fognak rossz kezekbe kerülni!