A uRage termékpalettája telis tele van egerekkel, amelyek között tudásban és dizájnban is meglehetősen nagy eltérések vannak. Most három olyan típust mutatunk meg közelebbről, amelyek profik játékosoknak is ajánlottak.

A sort kezdjük ezúttal a Reaper 900 Morph-fal. A profiknak elég, ha annyit mondunk, hogy az egér lelkét az Omron-Avago tengely mentén kell elképzelni: a gombok alatt kiváló minőségű Omrom mikrokapcsolók működnek (20 millió ciklus élettartammal), az optikai szenzort pedig az Avago gyártotta. Az egér felső része műanyagból készült, alul viszont nagyméretű teflontalpakat találunk, a tökéletes siklást segítendő. A uRage egereinek többségéhez hasonlóan ez a kütyü is kétkezes, annyi csavar azonban van a történetben, hogy a levehető oldallapokkal testreszabható, hogy a hüvelykujj és/vagy a kisujj alatt legyen-e támaszték.

Az egér alsó részén tovább két mágneses súly is van, amivel a tömeget lehet picit alakítani, ha az egér túl könnyű vagy éppen túl nehéz lenne.

Az egér összesen nyolc (természetesen programozható) gombot tartalmaz: a két fő gomb mellett nyomható a görgő is, ezen kívül pedig mindkét oldalra kettő-kettő, fentre pedig egy extra billentyű került. Az egér érzékelője sem akármilyen: akár 16.000 DPI-s felbontásra is képes. De érzékenysége variálható, hiszen nem mindig van szükség ennyire extrém érzékenységre. A szenzor több lépcsőben állítható, egészen 200 DPI alsó határig. Az érzékenységet az egér saját maga, szoftver nélkül is tudja módosítani, ennek ellenére a kísérő alkalmazást érdemes telepíteni, mert a gombok működését és az RGB világítás módját csak a programmal lehet beállítani. Az érzékelő 1 ms-os reakcióidővel rendelkezik és akár az 50G-s gyorsulást is tökéletesen pontosan tudja lekövetni. Mivel a kütyü játékosoknak készült, a kommunikációhoz USB csatlakozóban végződő kábelt használ, amelynek hossza pont jó: 1,7 méter.

A Reaper 900 nagytestvére a Reaper 1000 Unleashed, amely – nevéből is adódóan – elsősorban abban nyújt többet, hogy vezeték nélkül kommunikál a PC-vel. Illetve vezeték nélkül is, merthogy a uRage itt is csavart egyet a történeten. Az egér nemcsak a nano vevőegységen keresztül tud kapcsolatot teremteni, hanem USB-kábelen keresztül is. Ez a funkció elsősorban azért hasznos, mert így töltés közben is nyugodtan lehet tovább irtani a zombikat. Az Reaper 1000 érzékelője (energiatakarékossági okokból) 10.000 DPI-s, a kütyü egyéb tulajdonságai viszont egyeznek a Reaper 900 jellemzőivel (beleértve természetesen a fizikai felépítést is).

A harmadik kütyü a uRage Reaper 10K; ez az egér a játékra tervezett egerek között a konzervatív irányzatot képviseli, de természetesen az Omron mikrokapcsolókat és az Avago optikai érzékelőt ennél a készüléknél is alapnak vehetjük. Gombból ugyanúgy nyolc van, mint a Reaper 900 esetében, azonban elhelyezkedésük más: fentre került két gomb, bal oldalra pedig három. Ebből adódóan, bár az egér formája univerzális, ez a kütyü inkább a jobbkezesek számára használható, hiszen az oldalsó gombokat sokkal könnyebb hüvelykujjal nyomogatni. Az optikai érzékelő felbontása 10.000 DPI; természetesen ezúttal is állítható a szenzor eme tulajdonsága. Összesen hat fokozat van (800, 1600, 2400, 3600, 5000 és 10000 DPI), a LED színe pedig egyértelműen jelzi, hogy mikor melyik beállítás van érvényben. Az egér ugyanúgy vezetékes, a gombok beállításához pedig szintén a kezelőszoftvert lehet használni.