Ha a tabletet nemcsak a kanapén vagy utazás közben szeretnéd használni, hanem mondjuk főzés közben is, akkor szükséged lesz egy tartóra. Ha nem holmi műanyagból készült, kommersz valamit szeretnél, akkor mutatjuk is, mit érdemes választanod!

A Hama új tablet tartója ugyanis elsősorban azok számára készült, akik szeretik az igényes megjelenésű kütyüket: a 7 és 15 colos méret között minden tablethez használható állvány alumíniumból készült, és formája alapján is kiemelkedik a népesnek mondható mezőnyből. A 7-15 colos méret azt jelenti, hogy a tablet szélessége 15,5 valamint 38,1 cm között lehet.

A tartó használható egyszerű állványként az asztalon, ha mondjuk filmet szeretnénk nézni otthon, vagy egy második monitorra van szükség. De arra is van mód, hogy a lábait összecsukva egy falra szerelhető foglalatba helyezzük – ez az opció pedig a konyhában jöhet jól, ha a recepteket nem szakácskönyvből, hanem internetről olvasva szeretnénk próbálgatni.

Az állvány kecses megjelenésre ellenére elég robusztus ahhoz, hogy akár egy 1 kg-os tabletet is simán megtartson, és mivel a tartófej 360 fokban forgatható, az sem jelentht gondot, ha alkalomadtán a táblagépet nem fektetve, hanem állítva szeretnénk használni.