A Hama piacra dobott egy új típust, amelynek meglepő tulajdonsága, hogy két vevő is tartozik hozzá: így sokkal egyszerűbb asztali géppel és notebookkal is használni.

Az egyszerre több eszközhöz is csatlakozni képes egerek egy ideje már köztünk vannak, azonban az eddigi modellek kivétel nélkül a Bluetooth technológiára (vagy legalább is arra is) alapoztak. A Hama MW-600 érdekessége az, hogy két vevő tartozik hozzá: egy USB-A és egy USB-C foglalatba illeszkedő apróságot is rejt a csomagja. A két vevő segítségével sokkal rugalmasabban lehet a kütyüt két vagy akár több eszközzel is használni: az egyik vevőt állandóra tarthatjuk az asztali gépben vagy akár a tévében is, a másikat pedig használhatjuk mondjuk a notebookkal, ha éppen úton vagyunk. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az USB-C szinte mindenben jobb alternatívát nyújt az USB-A csatlakozónál, azonban az USB-s vevőket nem lehet annyira apróra tervezni; a csatlakozó egész egyszerűen túl kicsi ehhez.

Cserébe a Hama egy apró tartót alakított ki az egér hasában, ebben tárolhatjuk bármelyik vevőt, ha épp nincs szükség rá. A két vevőegység között nagyon egyszerűen, az egér alján elhelyezett gomb segítségével lehet váltani – ugyanitt pedig egy bekapcsoló gombot is találunk, hogy hosszabb szünetek esetén az elemet kímélhessük.

Az egér tervezésekor minden tekintetben a kényelem volt a fő szempont: nemcsak a forma ergonómikus, hanem a gombok járása is csendes. Gombból összesen hat darab van, amelyek működése testreszabható. Az egérben optikai érzékelő kapott helyet, ennek érzékenysége az aktuális feladat függvényében, négy lépcsőben állítható 1000 és 2400 DPI között. A váltáshoz külön hardveres gomb használható, így csak ezért nem kell elindítani a vezérlőszoftvert.