Újra szintet lépett a vezeték nélküli fülhallgatók technológiája, és most már a teljesen vezeték nélküli megoldások azok, amelyek hódítanak.

Az effajta megoldások népszerűségét alapvetően két dolog biztosítja: a teljesen vezetékmentes felépítés minden eddiginél kényelmesebb zenehallgatást tesz lehetővé, a tároláshoz használatos bölcső pedig egyben tölti is a kütyüt, így a kompakt méret ellenére a korábban megszokotthoz képest jóval hosszabb üzemidő érhető el. Meg persze arról sem szabad elfeledkezni, hogy ezeknek a fülhallgatóknak az ára most érte el azt a szintet, amikor már nem számítanak luxuscikknek.

A Hama Style fülhallgató az Apple AirPods mintájára készül, a benne lévő akkumulátor és Bluetooth antenna miatt hosszúra nyúlt csövek „lógnak” ki belőle – viszont a Hama megoldása nemcsak fehér, hanem fekete illetve szürke színben is elérhető. A füles borítása műanyagból készült, a fülpárnák pedig szilikonból vannak. Utóbbi háromféle méretben is rendelkezésre áll, hogy mindenki megtalálja a számára ideális méretet. A párnácskák szerepe nagyon fontos: nemcsak a kényelmes viselést, hanem a stabil pozíciót valamint a passzív zajszűrés funkciót is ellátják. A helyes méret kiválasztására tényleg oda kell figyelni tehát, de ha megvan a fülhöz passzoló méret, akkor sem a kényelemről sem a biztonságról nem kell lemondani. Szinte észre sem fogjuk venni, hogy a kütyü a fülünkben van, de nem kell tartani attól sem, hogy futás közben például kiesne a helyéről.

Az apró méret ellenére egy feltöltéssel az üzemidő 4 óra körül alakul, a szintén műanyagból készült tok pedig akár négyszer is fel tudja tölteni a fülhallgatókat: így a teljes játékidő a tok kétórányi töltését követően nagyjából 20 óra. Ez önmagában is jó értéknek számít, de a kedvező, 12-13 ezer forintos árszintet is figyelembe véve kifejezetten kellemes adat – a fülhallgatót normál körülmények között elég hetente egyszer tölteni. Mindez annak (is) köszönhető, hogy az 50 grammos apróság a Bluetooth 5.0 szabványt használja.

A Hama Style TWS a Bluetooth kapcsolaton keresztül a zene vezérlésére is használható, további extra szolgáltatása pedig az, hogy mind az Apple mind a Google hangasszisztens szolgáltatását támogatja. A Hama más Bluetooth füleseihez hasonlóan a Style is multipont kapcsolatot használ, vagyis egyszerre több kütyüvel is lehet párosítani. Ez elsősorban azok számára hasznos, akik a fülhallgatót nemcsak telefonnal, hanem az autó kihangosítójával, tablettel, stb. is szeretnék használni. Végül pedig egyedi fícsör a riasztás funkció, amely rezgéssel jelzi, amikor elérkezett az előre beprogramozott időpont.