Helytakarékos megoldást keresel a zombik irtásához? A uRage mobil billentyűzetében nem fogsz csalódni!

A hordozható számítógépek között szép számmal akad olyan, amelynek a teljesítménye alkalmas akár a játékok futtatására is – de a legtöbb esetben hiába elég gyors a processzor és a videokártya, ha melléjük csapnivaló klaviatúra társul. Hiszen azt már a kezdő játékosok is jól tudják, hogy jó billentyűzet nélkül esélytelen harcba szállni a zombikkal vagy akár egy másik focicsapattal szemben is.

A uRage azonban kínál megoldást erre a helyzetre: az Exodus 410-et alapvetően mobil gépek mellé tervezték úgy, hogy kompakt méretben nyújtsa az asztali billentyűzeteknél megszokott teljesítményt és játékélményt. A kütyü ugyanakkor nemcsak Windows rendszerrel (és ebből adódóan Xboxszal) működik együtt, hanem akár PS4-gyel is. A csupán az

Esc 1 2 3 4 5 6
Tab Q W E R T
Caps A S D F G
Shift Z X C V B
Ctr Win Alt Space

gombokat tartalmazó billentyűzetet gyors reakcióidejű mechanikus gombokkal látták el, amelyek garantáltan nem akadnak össze akkor sem, ha egyszerre többükre „tenyerelünk” rá (anti-ghosting). A gép felé irányuló vezetékes kapcsolat a késleltetésmentes parancsbevitelt biztosítja, a határozott nyomáspont pedig remek visszajelzést nyújt és kényelmes használatot tesz lehetővé. A kényelmet a beépített csuklótámasz és az 1,3 méteres USB-kábel is segíti. Amint a fenti listából látható, a billentyűzet csak a játékok vezérléséhez szükséges, egyébként a billentyűzet bal oldalán lévő gombokat tartalmazza; a gombok alá pedig a Content Blue mechanikus kapcsolóit építették be.

A játékosok számára fontos extra, hogy a billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik, amely RGB alapon működik, vagyis a mellékelt szoftver segítéségével bármilyen színt beállíthatunk. A uRage programja akár még arra is lehetőséget ad, hogy a fénybeállítások játékonként (programonként) változzanak.