A uRage Stream 750HD minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely alapján nemcsak hobbi célra, hanem profiknak is remek választás lehet.

A uRage termékpalettáján egyre több mikrofont találunk; ezekkel az eszközökkel pedig a Hama almárkája kilép egy kicsit saját árnyékából, mert a termékek nemcsak játékosok számára jelentenek remek választást, hanem azoknak is, akik valamilyen élő közvetítést, vlogot vagy podcastot – netán zenei felvételt – szeretnének készíteni.

A uRage Stream 750HD 2,5 méteres, USB-C csatlakozóval szerelt vezetékkel rendelkezik, és állvány is tartozik hozzá – amelyre gömbfej került, hogy a mikrofont 360 fokban, minden irányban lehessen állítani. Maga a kütyü egy kiváló minőségű fémházba került, ami a masszív (szintén fém) talppal együtt tökéletes stabilitást biztosít az asztalon.

A mikrofon kétféle üzemmódban használható: a kardoid módban a háttérzajok kiszűrésre kerülnek, multi módban viszont az apróság mindent rögzít. Előbbi egyszemélyes podcastokhoz, utóbbi pedig csoportos felvételekhez jelent ideális választást. A kiváló teljesítményre garancia, hogy a mikrofon a Hama egyik legprofibb kütyüje a maga -45 dB-es érzékenységével és 20-20000 Hz-es érzékelési frekvenciatartományával. A mikrofonra egy 3,5 mm-es jack csatlakozó is került, ebbe fülhallgató csatlakoztatható, ha már rögzítés közben szeretnénk ellenőrizni a felvétel minőségét. A fülhallgató hangereje a mikrofonon, egyszerűen szabályozható.

A kütyü extrája, hogy fényforrással is ellátták, amely remek hangulatot biztosít játék vagy podcast készítése közben. Továbbá jár mellé egy alumíniumból készült hordtáska is, amely segítségével szállítás közben is biztonságban tudhatjuk a készüléket, valamennyi fontos tartozékával együtt.