A uRage új játékvezérlője vezeték nélkül kommunikál és force feedback funkcióval is rendelkezik.

A játékoknál rengeteg olyan dolog van, ami az élményt befolyásolja: a processzor teljesítménye és a GPU típusa mellett rengeteget számít például az is, hogy milyen kontrollert használunk az irányításhoz. A uRage Vendetta 200 PC-hez és notebookhoz egy remek alternatíva: ez a kütyü a konzoloknál megszokott stílusban nyújt rengeteg funkciót.

A vezérlő egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy vezeték nélkül csatlakozik a PC-hez – ehhez pedig saját vevőegységet használ, amelyet egy szabad USB-hez tudunk csatlakoztatni. A kütyü ebből adódóan saját akkumulátorral rendelkezik, amelynek 600 mAh-s kapacitása hosszú játékidőt biztosít a feltöltések között. Az akku töltése egyébként szintén USB-n keresztül történik.

A kedvező, 7 ezer forint körüli ár ellenére a kütyü minden olyan gombot tartalmaz, amire csak szükségünk lehet. A két analóg joystick mellett bal kezünk alá egy négyirányú D-padot is kapunk, amely nemcsak D-pad, hanem X-pad üzemmódban is használható (azaz használhatjuk úgy, hogy nyolc, de úgy is, hogy csak négy irányt érzékeljen). Extra gombok a jobb hüvelykujj mellé is járnak, ezeket azonban a uRage esetében nem A, B, C és D gombokkal, hanem 1, 2, 3 és 4 jelölésekkel látták el. A gombok listáját a felső részen további két gomb, valamint két vállgomb és két ravasz teszi teljessé. A kezelőkkel garantált, hogy minden játékot kompromisszumok nélkül tudunk irányítani! Az élményt az erővisszacsatolás teszi teljessé.

A játékvezérlő hatótávolsága 10 méter, a 179 grammos apróság telepítéséhez pedig – a szabványos drivereknek köszönhetően – illesztő programra vagy más speciális szoftverre nincs szükség.