A uRage SoundZ sorozat egyik legerősebb darabja a 800-as verzió, amely 7.1-es virtuális térhatásra is képes.

A kiváló játélményhez rengeteg mindenre van szükség: egy erős PC-re, kiváló monitorra, az irányításhoz remek billentyűzetre és egérre. Azonban ez még nem minden, a hangélményről sem szabad megfeledkezni. A legjobb megoldást a térhatású hangrendszerek jelentik, de ez sok háztartásban nem alternatíva – elvégre nem biztos, hogy az egész család szeretné naphosszat hallani a puskaropogást vagy a stadionban a tömeg őrjöngését. Ilyenkor jön jól egy fejhallgató, mint például a uRage SoundZ 800.

A kütyü vezetékes, a számítógéphez pedig természetesen USB-kábel segítségével csatlakozik. Nagyméretű fülkagylói zárt kialakításúak, így passzív zajszűrés funkciót is ellátnak. A kényelemről szövetborítás gondoskodik, de természetesen a fejpánt mérete is állítható, hogy a kütyü minden fejmérethez optimálisan igazodjék.

A fülhallgatóhoz egy mikrofon is tartozik, amely a jobb hangminőség érdekében nem integrált kütyü, hanem egy rugalmas karra szerelt egység – viszont ha csak a hangzás a fontos, beszélni nem szeretnénk, akkor van lehetőség az eltávolítására is. Az USB-kábelre egy vezérlőegység is került, amivel a hangerőt lehet állítani, valamint a mikrofont is lehet vele kapcsolgatni.

A fejhallgató remek hangminőséget nyújt: a zárt kialakításból adódóan például a mély hangok is megfelelően teltek, a térhangzást pedig virtuális 7.1 csatornás rendszer biztosítja. És persze a hagyományoknak megfelelően a uRage SoundZ 800-ról nem maradtak le a LED-ek sem – ezek a kiegészítők a Hama játékosoknak szánt termékeinél mindig megtalálhatók! A fény négyféle színű lehet, bár ennek nagy jelentősége azért nincs, hiszen aki viseli a fülest, az úgysem látja, mi világít a feje mellett.