Ha minden jól megy, akkor nyárra talán visszatalál az élet a régi kerékvágásba, és újra lehet tömegesen sportolni – alighanem az egész országnak probléma lett a karanténpocak, amitől jó lenne minél gyorsabban megszabadulni. A Hama Fit Track 1900 karkötő ebben lehet a segítésünkre!

A kütyü a fitnesz karkötők csoportját erősíti, azazaz egy olyan termékről van szó, amelyet alapvetően okostelefonnal együtt célszerű használni. A karkötő mindig kéznél van, kicsi és könnyű – valamint folyamatosan gyűjti az adatokat az edzésről és más mozgásformákról, az okostelefonos alkalmazás pedig a nagy kijelzőnek hála grafikonokat és elemzéseket készít, hogy azzal segítse a tájékozódásunkat, haladásunkat az egészséges élet felé vezető úton.

A fitnesz karkötő műanyag pánttal rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít úgy, hogy az elhasználódása illetve tisztítása miatt sem kell különösebben aggódni. A kütyüre 0,86 colos, hosszúkás OLED-panel került, amely egyben érintőképernyő is, az irányítást segítendő. Nem túl nagy, de minden fontos információ elfér rajta. Habár alapvetően a különféle mozgásformák nyomon követésére tervezték, a Fit Track 1900 egy sor extra funkcióval is rendelkezik: meg tudja mutatni például a mobilra bejövő értesítéseket, van benne ébresztés funkció és folyamatos pulzusfigyelés is. Emellett természetesen nyomon követhetjük vele a naponta megtett lépések számát és a lesétált távolságot, valamint az alvási szokásainkról is pontosabb képet alkothatunk. Apró extra továbbá a távirányító funkció, amivel az okostelefon kamerájának elsütésére (vagy akár videó elindítására, megállítására) van lehetőség.

A Fit Track 1900 egy feltöltéssel is nagyon sokáig bírja, akár 15 napon keresztül is a karunkon lehet. Az IP65-ös tokozása teljesen porálló kialakítást biztosít számára, valamint fröccsenő víz ellen is védelmet nyújt. A mozgási adatokat alapvetően az óra rögzíti, az információk pedig Bluetooth kapcsolat segítségével jutnak ez a telefonra – a Hama kísérő alkalmazása pedig gondoskodik minden másról. A szoftver természetesen iOS és Android alatt is működik.

Egy fitnesz karkötő mindig jó szolgálatot tesz, hiszen csupán azzal, hogy egyéni célokat tűzhetünk ki vele (például napi 10 ezer lépés), amelyek betartására figyelmeztet is, máris van egy kis motiváció arra, hogy ne csak otthon, a számítógép előtt ülve töltsük a mindennapokat! Testmozgásra fel!

A terméket kizárólag az Interspar áruházakban lehet megvásárolni!