A SanDisk a világ egyik legnagyobb memóriakártya-gyártója, termékeinek népszerűsége pedig annak is köszönhető, hogy a vállalat sokféle területre kiemelten fokuszál és olyan modelleket is piacra dob, ami az adott célcsoport igényeire fókuszál. Amint látjuk: adott esetben a játékosok igényeire is.

A Hama forgalmazásában megjelent ugyanis négy új microSD-kártya, amelyek érdekessége, hogy direkt a Nintendo Switchez tervezték őket.

A négy kártya elsősorban kapacitásban tér el egymástól, de jópofa módon a SanDisk mindegyik verziót más színben készítette el. A 64 GB-os kártya fehér, a 128 GB-os kártya piros, a 256 GB-os kártya sárga, az 512 GB-os kártya pedig zöld színben pompázik. A kapacitás mellett a memóriakártyák másik nagyon fontos tulajdonsága a sebessége, amely minden esetben 100 MB-os olvasást és 90 MB-os írást jelnet – a kártya ezekkel az értékekkel az A1-es sebességosztályba tartozik.

Nagyon fontos kiemelni, hogy fenti sebességekre a kártya nemcsak rövid ideig képes, hanem folyamatosan képes, így könnyen el tudjuk képzelni használatát más területeken is: az apróságok ideálisak például videokamerákba is, hiszen könnyedé teljesítik a V30-as sebességosztály követelményeit is. (Emellett Class 10 és UHS-I besorolással is rendelkeznek, de ma már ez a két sebességosztály szinte minden kártya esetében alapnak számít.)