A Hama Calypso és Spirit Calypso fülhallgatói kedvező áron nyújtanak jó minőségű szórakozást, és mindenféle eszközzel párosíthatók.

A vezeték nélküli fejhallgatók között a Bluetooth megoldást használók azok, amelyek a leginkább rugalmas összeköttetést biztosítanak; ezzel a technológiával ugyanis közvetlenül lehet csatlakozni a legtöbb okostévéhez és valamennyi okostelefonhoz, tablethez illetve notebookhoz is.

A fekete színben elérhető Calypso lágy fülpárnákkal készül, amelyek a kényelmet hosszú távon is biztosítják, ezen kívül pedig – mivel teljesen körülölelik a fület – zárt kialakítást, passzív zajszűrést biztosítanak. Ez nemcsak otthon, hanem akár utazás közben, repülőn is nagyon hasznos, hiszen a kintről jövő hangok nagy része kint is marad. (Azonban arra is kell figyelni, hogy a zajszűrés annyira hatékony, hogy a fejhallgatót utcán viselve balesetveszélyes. Ezért aztán az utcán való átkelésnél például fokozott elővigyázatosság szükséges.)

A kényelemért persze nemcsak a fülpárnák, hanem az állítható fejpánt is felel. Vele mindenféle fejmérethez (és formához) tökéletesen hozzá lehet igazítani a fülhallgatót, ha pedig fiókba vagy bőröndbe tesszük a fülest, az is jól jöhet, hogy a kialakításból adódóan a hangszórókat egyszerűen be lehet hajtani.

A fejhallgató kétféleképpen is meg tud szólalni. A zenét Bluetooth kapcsolaton keresztül küldhetjük felé (Bluetooth 4.2 + EDR + A2DP támogatott), de ha az akku lemerült vagy épp úgy érezzük kényelmesebbnek (netán nem BT-képes forrással használjuk együtt), akkor sima jack-jack kábelt is használhatunk. Apró figyelmesség, hogy ezen a kábelen is van mikrofon, így a headset funkciót ilyenkor sem veszítjük el, valamint a mellékelt vezeték még egy kapcsolópanelt is tartalmaz, amivel a hívásokat és a zenelejátszást tudjuk alapszinten kezelni.

A fejhallgató kommunikál is használójával; a 3 órás töltési idővel és 12 órás lejátszási idővel rendelkező kütyü az információkat fülre mondással tudatja. Így például a sikeres Bluetooth csatlakozás vagy a merülő akkumulátor esetén egyaránt hangüzeneteket kapunk. A Bluetooth kapcsolat segítségével az eszköz egyszerre akár két forráshoz is tud kapcsolódni, ilyen esetben a bejövő hívás prioritást élvez, egyébként viszont kézzel tudunk a bemenetek között váltani.

A Spirit Calypso modell fehér és bézs színben kapható; működési paramétereit tekintve szinte azonos termékről van szó, a fülpárnákat viszont nem bőrhatású textil, hanem sima textil borítja. A hangélményt beépített mélyhang-kiemelés növeli, és további extra szolgáltatás, hogy ez a típus a Google és az Apple hangasszisztens szolgáltatásait is támogatja. Emellett a Hama 5.0-s Bluetooth adapterrel és megnövelt kapacitású akkumulátorral látta el ezt a verziót, amely egy feltöltéssel így háromszoros, akár 38 órányi játékidőt is képes biztosítani; vagyis masszív használat mellett is elegendő hetente egyszer feltölteni.