A Hama újdonságát számtalan dologra használhatod: vidoekamerát, telefont vagy akár LED-es lámpát is tarthatsz vele.

A Hama rengeteg olyan megoldással rendelkezik, ami a bloggerek és vloggerek munkáját segíti: állvány, körlámpa, háttér, hogy csak néhányat említsünk a hasznos kütyük közül. A lista most pedig egy új termékkel bővült: megérkezett az asztalra szerelhető flexi csuklós kar, amely lámpákat, mikrofont, fényképezőgépet, tabletet, telefont vagy akár kamerát is meg tud tartani.

A kütyü már csak azért is hiánypótló, mert az asztal lapjára lehet felerősíteni – vagyis pont oda, ahol a legtöbb állvány túl kicsi vagy túl nagy mérete miatt egyébként elvérezne. A flexi kart egy bilincs segítségével lehet teljesen stabilan fixálni, akár polcra vagy csőre is, feltéve hogy a vastagság nem nagyobb 4 cm-nél. A robusztus, fémből készült váz garantálja a strapabíró kialakítást, a filcbetétek pedig arról gondoskodnak, hogy a felületek ne sérüljenek.

Szükséged van egy tökéletesen beállítható lámpára? Vagy fentről szeretnéd videózni, ahogy az asztalra tett telefonon mutatsz pár trükköt a követőidnek? Netán egy olyan állványra van szükség a konyhában, ami megtartja a tabletet, amíg a recepteket nézed? Teljesen mindegy, hogy mire szeretnéd használni, a maximum 70 cm-es, rugalmasan állítható kar biztosan alkalmas a feladatra!

A kar azon vége, amely a kütyüt fogja tartani, 1/4 colos menettel rendelkezik. Ez a legtöbb lámpához, fényképezőgéphez és kamerához tökéletesen passzol, viszont telefonok, tabletek esetleg akciókamerák esetén extra tartófej vásárlása lehet szükséges – vagy ha van már ilyen esetleg tripodhoz, akkor természetesen annak átszerelése is megoldást jelenthet a problémára.