Új fülhallgatóval jelentkezett a HappyPlugs; a Hope fantázianevű termék pedig még a kórokozók ellen is védelmet nyújt.

A teljesen vezeték nélküli fülhallgatók között egy új típus jelent meg; a HappyPlugs Hope ráadásul az unalomig ismételt fekete és fehér színek mellett arany, valamint türkiz változatban is létezik. A kütyü a TWS fülhallgatók táborát erősíti, azaz teljesen vezetékmentes: nincsen vezeték a telefon és a fülhallgató, valamint a fülhallgató két hangszórója között sem.

A Hope-ot az egésznapos használatra tervezték, ezt jelzi például, hogy nem hallójáratos kialakítással rendelkezik, hanem egyszerűen csak a fülbe kell helyezni. A fülhallgató több érdekességgel is rendelkezik. Ezek közé tartozik, hogy a bal és jobb oldali egységre is két-két mikrofon került. Az elektronika az aktív zajszűréshez is használja ezek jeleit, hogy a kütyü mindig a lehető legjobb minőséget nyújtsa. A másik egyedi jellemző magát a készülékházat érinti, amely antimikrobális kezelést kapott. A Hope Biomaster névre keresztelt megoldást a baktériumok szaporodását 99,99%-ban megakadályozza, azért a hosszan tartó viselés során sem kell attól tartani, hogy az eszköz a kórokozók elszaporodását okozná.

A fülhallgató rendkívül energiatakarékos, részben azért is, mert a Bluetooth 5.2 szabványt használja a telefonnal való kommunikáció során. Töltési ideje kevesebb mint két óra, egy feltöltéssel mégis 6 órán keresztül lehet használni, a védelmet nyújtó tok pedig, amely egyben töltő is, további öt teljes feltöltésre elegendő energiát képes tárolni. Ez pedig azt jelneti, hogy a teljes játékidő 30 óra körül alakul – vagyis a HappyPlugs Hope-ot biztosan elég hetente egyszer konnektor közelébe engedni. Egyébként a fülhallgató akkor is sokáig bírja, ha headsetként van hadrendbe állítva, hiszen ebben az esetben a készenléti idő 80 óra körül alakul.

A hangminőségre nem lehet panasz: a nyitott kialakítás ellenére a mély hangokból sincs hiány, torzítással pedig nagy hangerőn sem kell számolni. A nyitott kialakítás kültéren a biztonság szempontjából sem hátrány, hiszen a füles nem zárja ki hermetikusan a környezeti zajokat, így a körülöttünk zajló eseményektől sem leszünk elzárva.