Ezzel a fülhallgatóval kiváló minőségben élvezheted a filmeket és zenéket úgy, hogy közben teljesen biztos, hogy mást nem fogsz zavarni a lakásban.

Van az úgy, hogy a családban csak egy valakinek van kedve megnézni egy filmet – de akár az is megtörténhet, hogy mire lesz időd leülni a tévé elé, rajtad kívül mindenki más alszik. Ilyenkor egy fejhallgató remek szolgálatot tehet, hiszen anélkül tudsz remek hangot „tenni” a füledre, hogy azzal másokat zavarnál. A Hama Shell és Shell TV két olyan fülhallgató, amit pontosan az ilyen helyzetekre ajánlunk. A két modell gyakorlatilag ugyanazt tudja, az egyetlen eltérés közöttük annyi, hogy a TV-s változathoz sokkal hosszabb kábel jár, amivel könnyedén áthidalhatod a tévé és a kanapé közötti távolságot.

A kábel végén jack csatlakozó vár bevetésre készen, amely alapesetben 6,35 mm-es, de egy ügyes, levehető megoldással pillanatok alatt 3,5 mm-es formátumúra is átalakítható. Érdekes módon ebben az esetben a két fejhallgató között az egyetlen különbség a kábelnél keresendő: a 184143-as modellre kétméteres, a 144-es típusra pedig hatméteres vezeték került. Ebből adódóan előbbit főleg PC vagy notebook mellé ajánljuk, utóbbi pedig akkor jöhet szóba, ha általában a kanapéról szeretnél tévézni. A 144-es modellnél extra még az is, hogy a vezetékre egy analóg (tekerővel működő) hangerőszabályzó is került, így nem minden esetben kell a tévé távirányítója után nyúlkálni.

A vezetékes összeköttetés járulékos előnye, hogy a fülhallgató mindig bevetésre kész, hiszen nincs akkumulátora, amelyet tölteni kell. A vezeték egyébként amennyire lehet, kényelmes, hiszen csak az egyik fülhallgatóhoz csatlakozik.

A fülhallgató a hagyományos felépítést követi, nagyméretű fülkagylókkal rendelkezik, és teljesen zárt kialakítást használ. Ennek megvan az az előnye, hogy passzív módon is remekül szűri a zajokat, ráadásul a mély hangok is sokkal szebben, teltebben szólnak az ilyen kialakítást használó modelleknél. A nagyméretű párnák a kényelmet is biztosítják – belőlük pedig nemcsak a hangszórókra jutott, hanem a fejpántra is.