A Spirit Pocket teljesen vezetékmentes kialakítást, és egy kompakt tárolódobozt kapott; az egyik legkisebb kütyü kategóriájában.

Új vezeték nélküli fülhallgató párossal jelentkezett a Hama; a Spirit Pocket két azonos tudású, de eltérő színű, fekete és fehér színű változatairól van szó. A füleseket a Hama elsősorban azok számára ajánlja, akiknek nemcsak a hangminőség fontos, hanem az is, hogy ne kelljen vagyonokat fizetni egy ilyen kütyüért.

A Spirit Pocket, ahogyan arra neve is utal, minden zsebben elfér, hiszen egy nagyon kicsi tároldoboz tartozik hozzá. Ettől persze a tok, amely védelmet is nyújt a fülhallgatónak, saját akkumulátort is kapott, hogy a benne lévő füleseket tölteni is tudja – merthogy a kütyü TWS kialakítással rendelkezik, azaz teljesen vezetékmentes.

Nemcsak a doboz, hanem maga a fülhallgató is apró méretű – persze a lehetőségekhez képest, hiszen a Hama a pálcika kialakításra voksolt. A „hegyes” rész egyébként az antennát és az akkumulátort tartalmazza. A kis mérettel az alacsony tömeg is együtt jár: a 4 grammos érték azt jelenti, hogy szinte érezni sem fogod, amikor a füledbe teszed a kütyüt. A fülhallgatók a tokból kivéve azonnal bekapcsolnak, és kapcsolódnak is ahhoz a telefonhoz, amellyel utoljára használtad őket – amikor pedig visszakerülnek a tokba, maguktól kikapcsolnak. Egy feltöltéssel akár 6 órányi zenét is meghallgathatsz, ha pedig headsetként nyúznád a Hama Spirit Pocketet, akkor 45 órás készenléti időt kapsz.

Korábban már említettük, hogy a tároló dobozban is van akkumulátor, ennek kapacitását a tároló oldalán elhelyezett négy apró, fehér színű LED mutatja – és mivel a tárolóban lévő teljesen feltöltött akkumulátorral négyszer lehet a fülhallgatókat feltölteni, számolhatunk úgy, hogy egy LED egy feltöltésre elegendő energiát jelez. A beépített akkumulátor normál sebességgel tölthető, így a folyamat nagyjából 2,5 órát vesz igénybe.

Az apróság a telefonnal természetesen Bluetooth segítségével tartja a kapcsolatot, mégpedig az 5.1-es szabvány szerint, amely hozzájárul az energiatakarékos működéshez. A hangminőségre nem lehet panasz annak ellenére sem, hogy aktív zajszűrés funkcióval a termék árkategóriájából adódóan nem rendelkezik. Főleg, hogy a környező zajokat a fülhallgató így is szépen szűri, hiszen a hallójáratos kialakítás a szilikonpárnákkal a tökéletes illeszkedésnek hála remek fizikai akadályt képez. A Hama a csomagban három szettet is ad, így ha a gyári verzió nem lenne megfelelő méretű, pillanatok alatt kicserélheted egy másik, a füledhez jobban passzoló darabra.

A fülhallgató extra funkciói közé tartozik a Siri és a Google Assistant támogatás, valamint az is, hogy a bal és a jobb oldali egységen is helyet kapott egy érintésérzékeny felület, amivel az alapvetőn funkciók (például hangerő szabályozása, számok közötti léptetés) villámgyorsan elérhető.