A Hama új termékei között három érdekes tévéállvány is van, monitorokhoz pedig egy olyan fali tartó készült, amely egyszerre két készüléket tud megtartani.

A tévék mérete rohamosan nő, a legnagyobb képátlóval rendelkező modellek akár 100 col felettiek is lehetnek. Ezzel a tempóval a tévéállványoknak is tartania kell a lépést, és a Hama, mint az ezen a területen az egyik legnagyobb választékkal rendelkező gyártó, nem is okoz csalódást. Az egyik legújabb típus, a Strong névre keresztelt változat az igazi monstrumokhoz készült, hiszen akár 1100×600 mm-es rögzítési hellyel felszerelt tévékhez is használható, egészen 100 kg-ig és 120 colos méretig.

A méretből adódóan az állvány nem túl sokféle mozgatási módot kínál, a fal és a tévé távolsága például fixen 2,8 cm – viszont döntésre van lehetőség, +5 és -12 fok között. Az alkalmazott mechanika akkor is finom és fokozatmentes beállítást tesz lehetővé ebben a tartományban, ha az állványnak nehéz tévét kell megtartania. A felszerelésnél a vízszintes pozíció beállítását az integrált vízmérték segíti.

A Hama 118079-es falitartó az egyik legizgalmasabb termék az állványok között; a termékvonalba tartozó modellek szinte összes előnyös tulajdonságát ötvözi. Gyakorlatilag minden tévével használható, amelynek a 600×400-as VESA szabványba „beleférő” rögzítési pontjai vannak. Akár 50 kg-mal is terhelhető, és akár 90 colos tévéket is képes megtartani. A Hama ugyanakkor legfeljebb 75 colos méretet ajánl, efelett a konzol néhány tulajdonsága már nem használható ki teljesen: nem lehet a teljes tartományt kihasználni sem a tévé döntésekor, sem elforgatástól. Merthogy az állvány ezeket a funkciókat is támogatja, előbbit akár 10 fokos, utóbbit pedig akár 60 fokos mértékben. A 60 fokos elforgathatóság egyébként elég tág tartománynak számít, amelyet a dupla karos kialakítás tesz lehetővé. További extra, hogy a tévét a tengelye körül is el lehet forgatni, legfeljebb 2 fokban, így ha az állvány nem teljesen vízszintes, akkor is van lehetőség a korrekcióra. Az állvány különösen ajánlott OLED-tévék mellé, hiszen a jellemzően ultravékony tévéket akár 2,3 cm-re is feltapaszthatjuk vele a falra.

A tévéállványok között utolsóként egy igazi érdekességet mutatunk: a 360°-ban forgatható állvány ritkaságszámba megy; segítségével a tévét álló helyzetbe lehet forgatni. Lényegében a monitoroknál ismert pivot funkcióról van szó. Az állvány elsősorban akkor hasznos, ha a használat során változtatni kell a kijelző tájolását. Ilyen helyzet előfordulhat például bemutatótermekben, konferenciákon vagy akkor, ha a tévét reklámfelületként szeretné tulajdonosa használni. A 118078-as számú állvány 60×40 cm-es méretig támogatja a VESA szabványokat, a tartókarokat pedig úgy alakították ki, hogy bármilyen irányba is forgatjuk a készüléket, stabilan, megbízhatóan fogják a „rakományt”. A falitartó specifikációja szerint legfeljebb 80 colos és 50 kg-os tévékhez használható, de kompakt mérete miatt még akkor sem látszik ki a készülék háta mögül, ha az mindössze 37 colos képátlóval bír.

118494-es Full Motion Dupla monitorkar elsősorban munkaállomásokhoz ajánlott, akár munkahelyen szeretnénk létrehozni azt, akár otthoni környezetben. A termék valóban egyedi, hiszen egymaga képes két monitort megtartani. A támogatott képátló legfeljebb 35 col, a rögzítési pontoknak pedig a 75×75 vagy 100×100 mm-es kiosztást kell követnie. Az állvány segítségével valóban kényelmes környezet alakítható ki, hiszen párban állítható a monitorok magassága és egyedileg lehet őket forgatni, valamint dönteni. Sőt, van pivot funkció is, amelyet természetesen használhatunk csak az egyik monitornál vagy mindkét kijelzőnél is. A középső tartóoszlop belül üreges, amely azt a célt szolgálja, hogy a monitorok kábeleit rendezetten tudjuk elvezetni. A tartókart az asztal lapjára kell erősíteni, ezért ez az állvány csak olyan asztalokkal kompatibilis, amelyeknél a hátsó részen elegendő a hely a felszereléshez.