A táblagépek többsége pőrén, azaz mindenféle tok vagy más fizikai védelem nélkül kerül ki a dobozából. Ha szeretnéd megóvni az apróságot attól, hogy gyorsan karcokkal legyen tele a kijelzője, van egy jó ajánlatunk számodra: mégpedig a Hama Terra sorozatba tartozó, univerzális tablet táska.

A tok kétféle színben, bézs és szürke árnyalatban érhető el, de mindkettőre került oldalra egy díszcsík a másik színből, alulra pedig egy könnyen tisztítható, sötétszürke lezáró elem is.

A táska érdekessége, hogy a környezettudatosság jegyében a külső és belső anyaga is teljes egészében újrahasznosított poliészterből készül; gyakorlatilag itt arról van szó, hogy PET-anyagokat dolgoznak fel úgy, hogy fonal készüljön belőlük.

A tablet számára a táska egy fő rekeszt biztosít, amely belül puha béléssel rendelkezik, oldalt pedig cipzáras rekeszbe teheted a telefont vagy a kisebb kiegészítőket – például memóriakártyát vagy USB sticket. A tok nemcsak a puha béléssel óvja a kütyüket, hanem azzal is, hogy az anyaga víztaszító.

Külső mérete 275×225×20 mm, belül pedig 270×190×15 mm várja a legfeljebb 11 colos táblagépeket.

Címkék