A Hama nemcsak az otthoni felhasználók számára gyárt tévé állványokat, hanem irodákba, bemutatótermekbe is.

Legyen szó bármilyen termékkategóriáról, az irodai felhasználás szinte biztos, hogy speciális igényeket támaszt – és nincs ez másképpen a tévéállványok esetében sem. Hiszen otthoni körülmények között főleg a vékony méret és a forgathatóság, dönthetőség számítanak, az irodában viszont bejön több más szempont is ezek mellé. Például a mobilitás és az, hogy az állvány ne csak a tévét, hanem valamilyen más eszközt is meg tudjon tartani. Mondjuk egy notebookot vagy DVD-lejátszót, amiről mehet a prezentáció.

A Hama két állvánnyal is rendelkezik ebben a kategóriában, közülük az első a 220874-es, amely a Trolley fantázianévre hallgat. Négy keréken guruló állványról van szó, amellyel a tévé könnyen mozgatható, a kerekeknél lévő fékek pedig stabil pozíciót biztosítanak, amikor az állvány a helyére került. A tárgyalókban jellemzően nagyméretű tévékkel találkozhatunk, a Trolley pedig nem okoz csalódást, hiszen akár a 75 colos méretű, azaz 191 cm-es tévéket is meg tudja tartani – feltéve, hogy azok tömege nem haladja meg a 40 kg-ot. A másik oldalon 32 col (81 cm) a mérethatár, persze ennél kisebb tévék is használhatók, ha nem gond az, hogy az állvány ki fog látszani a tévé mögül. A rögzítés a VESA szabvány specifikációi szerint történhet, a tévé gyakorlatilag minden olyan megjelenítővel összehozható, amelynél a rögzítési pontok távolsága vízszintes irányban legfeljebb 600, függőleges irányban pedig 400 mm. Az állvány magassága 154,7 cm, amelyhez képest a tévé felfelé és lefelé is eltolható 40 cm-rel, ha szükséges, dönteni pedig 10 foknyit lehet a készüléket mindkét irányban. Az alsó polc 295×485 mm-es, így bőven van hely rajta bármilyen médialejátszó vagy notebook számára – az itt elhelyezett eszköz és a tévé között elhelyezkedő kábel pedig a rejtett kábelcsatornában futhat.

A 220875-ös, szintén Trolley nevű kütyü robusztusabb felépítésének köszönhetően akár 100 colos (254 cm-es) és 80 kg-os tévékkel is együtt használható. Ezt az állványt kifejezetten a nagyobb méretű megjelenítőkhöz tervezték, amit tükröz az is, hogy a VESA szabványok közül relatív keveset támogat: a tévén a rögzítési pontoknak 400×400, 600×400, 800×400, 800×600 vagy 1000×600 mm-es kiosztás szerint kell elhelyezkednie. A nagyobb teherbírás és az eltérő dizájn ellenére a két állvány funkcionalitása egyezik, így például azonosak a kerekek (könnyű mozgathatóságot tesznek lehetővé amellett, hogy fékkel is ellátták őket), és szintén van extra (25 kg teherbírású) polc a kiegészítők számára.