Premium Lightweight notebook táska

Ez a prémium típus 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült, egyik legfontosabb tulajdonsága tehát az, hogy gyártása környezetbarát módon történik – az anyag jellemzőiből pedig az is adódik, hogy egy nagyon könnyű, mindössze 520 grammos termékről van szó. A táska elsősorban azokhoz a notebookokhoz készült, amelyek az ultrabook kategóriában indulnak, hiszen legfeljebb 14,1 colos méretig fogadja a gépeket.

Külső felülete könnyen tisztítható, és véd a nedvesség ellen is, a belső rész pedig párnázott, hogy a gondjaira bízott laptop számára mindig a maximális védelmet nyújtsa a fizikai behatások ellen. Két oldalsó zsebbel látták el, amelyekben kényelmesen elfér pár kisebb kiegészítő – elsősorban a tápegységre, valamint az egérre kell itt gondolni, belül pedig szintén kialakítottak egy extra tároló rekeszt, amibe akár 11 colos mérettel rendelkező táblagépeket is el lehet helyezni.

A táskát egyrészt a szövetborítású fülével, másrészt pedig a hozzá adott, de igény esetén eltávolítható vállpánt segítségével lehet vinni, e két megoldás kombinációja a hosszabb utazásoknál is tökéletes kényelmet és biztonságot nyújt. Ez a táska sötétkék és bézs színben egyaránt elérhető, utóbbi akár a hölgyeknek is megfelelő választás lehet.

Ultra Lightweight notebook táska

Ha az 520 grammos tömeg sok lenne, akkor van egy még könnyebb ajánlatunk az Ultra Lightweight táska személyében, amely mindössze 400 grammos. Cserébe eggyel kevesebb oldalsó zseb van rajta, és a belső kialakítást is módosították úgy, hogy ne egy gép számára biztosítson extra helyet, hanem az olyan személyes tárgyaknak, mint például az okostelefon, a toll vagy a jegyzettömb.

Az Antracit színben kapható modell egyéb tekintetben pontosan ugyanazok a jellemzőkkel bír, mint a prémium változat, azaz újrahasznosított poliészterből készült, víztaszító felülettel rendelkezik és jár mellé a vállpánt is. A táska egyedi tulajdonsága, hogy az alsó részén a két sarkot egy gumitappancssal is ellátták, amely bármilyen felületen csúszásgátló funkciót lát el, vagyis jobb tapadást biztosít.

Toronto nagy méretű laptopokhoz

Igen ám, de nem minden hordozható számítógép tartozik az ultrabook kategóriába! Vannak olyan gépek, amelyeket erős munkára vagy játékra terveztek, de néha így is cipelni kell őket. Nos, ezekhez a masinákhoz a Toronto fantázianevű táskát ajánljuk, amely két verzióban is kapható.

Az olívazöld változat 15,6 colos, a fekete verzió pedig akár 17,3 colos notebookokat is fogad, így nyugodtan állíthatjuk, hogy nincs olyan gép a világon, amit ne tudnánk elhelyezni bennünk – főleg ez utóbbiban. Az alacsony tömeg érdekében ez a két táska steppelt, puha párnás anyagból készült, a belső részen viszont a párnák természetesen megmaradtak. Mind a két modellben extra zseb található tabletek számára, míg a kiegészítők az első zsebbe kerülhetnek.

Ebből a külső zsebből csak egy van, de méretéből adódóan tágas a hely, így nemcsak a notebook kiegészítői, hanem akár a személyes tárgyak is kényelmesen elférnek benne. Vissza térve még a belső térre, hasznos tulajdonság, hogy egy másik zseb is található itt, amiben dokumentumok helyezhetők el a gyűrődésmentes tárolás érdekében.

»1 - Notebook táskák