A Rapoohoz hasonlóan a Jabra is főleg vezeték nélküli megoldásokban utazik, mégpedig hanggal kapcsolatos vezeték nélküli megoldásokban. Most egy olyan fülhallgatót mutatunk meg, amelynek elsősorban otthon vehetjük hasznát.

A Jabra Move Wireless háromféle színben, kék, piros és grafitszürke verzióban érhető el. A fülhallgató dizájnja vidám, fiatalos; a fülhallgató rész pedig vastag párnákat kapott, hogy huzamosabb ideig is kényelmesen tudjuk viselni. A készülék Bluetooth 4.0 adapterrel rendelkezik, és a kiváló zenehallgatási élmény biztosítása érdekében az A2DP technológiát is támogatja. Igazi mindenes, amely a lakásban lévő szinte összes kütyühöz csatlakoztatható: memóriája összesen nyolc készülék csatlakozási adatait jegyzi meg, egy időben pedig kettő eszközhöz lehet vele kapcsolódni. Ez azért jó, mert ha mondjuk nézzük a tévét, közben a telefon is kommunikálhat a fülessel, így nem fogunk lemaradni egyetlen bejövő hívásról sem.

A készülék hatótávolsága 10 méter, így az „adás” akkor sem szakad meg, ha valamiért át kell ugranunk a másik szobába, vagy ki kell szaladni a konyhába egy pohár vízért. Bluetooth üzemmódban 2 órás töltési időre, és 8 órás használatra számíthatunk. A fülhallgatót USB kábel segítségével tudjuk feltölteni. Fontos, hogy a BT adapter ellenére a kütyü vezetékes módban is használható, és ehhez jár a csomagban egy 120 cm-es jack kábel is. A BT-s fülhallgatóktól megszokott módon a Jabra fülese is kapott néhány gombot, amelyek a bejövő hívások kezelése mellett a hangerő állítására és a zenelejátszó irányítására is használhatók.