Nem is olyan régen írtunk a Thomson egyik olyan billentyűzetéről, amelyet direkt a Samsung tévéihez terveztek. A ROC3506SAM különlegessége a tapipad és a rengeteg gomb, ami a gyártó tévéinek extra funkcióihoz ad gyors és egyszerű elérést: velük nemcsak az alkalmazásokat, hanem a médialejátszót is kényelmesen irányíthatjuk. Aki LG tévét vett, az háboroghatott egy sort, hogy már megint kimarad a jóból; de szerencsére ez nincs így, a Thomson elkészült ugyanis a billentyűzet LG tévékkel működő változatával!

Nem árulunk zsákbamacskát, a Samsungos modellnél már mindent leírtunk, az LG-s verzió csupán annyiban különbözik, hogy az infra jeladó a különleges gombok megnyomásakor az LG tévékhez illeszkedő kódot villogja ki a Samsung tévékhez való kódok helyett. Ezt leszámítva nincs különbség a két típus között, külsőre nem is nagyon lehet megmondani, hogy melyik való az egyik és melyik a másik márka készülékeihez.

A billentyűzeten összesen 111 gomb található, plusz ott van még a tapipad, ami éppen úgy működik, mint a modern notebookoknál: kapunk mellé pár gombot, de ha úgy kényelmesebb, akkor a kattintást a felület benyomásával is érvényesíthetjük. Az LG tévék vezérléséhez összesen 16 dedikált gomb került a ROC3506LG-re, de több tucat olyan billentyű is van még, ami többfunkciós: ezekkel összességében nemcsak a csatornát és a hangerőt tudjuk változtatni, hanem az okos funkciókat is vezérelhetjük, és a filmek, zenék lejátszását valamint a képnézegetést is irányíthatjuk. A fontosabb funkcióbillentyűk fluoreszkálnak is, a sötétben sem nehéz megtalálni őket.

A távirányítós billentyűzet az LG tévék mellett hangrendszert, set-top-boxot is tud irányítani, de természetesen annak sincs akadálya, hogy számítógéphez csatlakoztatva normál billentyűzetként (és egérként) vessük be.