A Thomson legújabb fejhallgatója azok számára készült, akiket elsősorban a minőségi zenehallgatást valamint a filmeket részesítik előnyben.

A vezeték nélküli világban lassan az számít kivételnek, ha egy kütyüt „dróttal” kell csatlakoztatni a másikhoz. Viszont akadnak azért olyan területek, amelyek kivételt képeznek: a fej- és fülhallgatóknál sokan még mindig a vezetékes csatlakozást részesítik előnyben. Mégpedig a kompromisszummentes hangminőség miatt! Noha a Bluetooth technológia nagyon sokat fejlődött, és ma már közel azonos minőséget nyújt zenehallgatás esetén is a vezetékes csatlakozáshoz képest, a minőségre nagyon érzékenyek úgy vannak vele, hogy a „közel azonos” még mindig nem egyenlő az azonossal.

A Thomson HED4508 Hi-Fi fejhallgatója pontosan ebből a megfontolásból lett vezetékes. A kütyüt gyártója direkt filmekhez és zenehallgatáshoz tervezte: hangszórói zárt kialakításúak, így passzív módon szűrik a zajt. A fejhallgató kábele nagyon hosszú, 8 méteres, így bárhol is legyen a szobában a tévé/erősítő és a kanapé, el fog érni a megfelelő helyre.

A fülpárnák kellemesen puhák, és szögük is állítható, így jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a HED4508 viselése hosszú idő elteltével sem válik kényelmetlenné. A kábelt természetesen csak az egyik (a bal) oldalon vezették el, viszont a rajta lévő hangerőszabályzónak van egy érdekes tulajdonsága: külön-külön is lehet vele a bal és a jobb hangszóró erősségét szabályozni. A Thomson a csatlakozónál is gondolt mindenre: egy adapter segítségével a fülest 3,5 mm-es valamint 6,35 mm-es jack csatlakozásra is felkészítették.

És ez még nem minden! Mivel könnyen adódhatnak olyan helyzetek, amikor a 8 méteres hosszú túl sok, lecserélheted egy 1,5 méteres verzióra – ezen ráadásul mikrofon is van, így ideális megoldás ha telefonnal szeretnél zenét hallgatni és/vagy beszélgetni.