November 23-án ismét PlayIt, a kiállításon pedig ismét megtekinthető és kipróbálható lesz a Hama standján rengeteg uRage termék. Ne hagyd ki!

A uRage termékek között az egyre népszerűbb eSporthoz szükséges profi kiegészítők és a hobbi játékosok számára nélkülözhetetlen perifériák egyaránt megtalálhatók. A termékek közül a legnépszerűbbeket a Hama ezúttal is elviszi a Hungexpo területén megrendezésre kerülő PlayIt 2019 kiállításra. Itt az érdeklődők nemcsak megnézhetik, hanem ki is próbálhatják és meg is vásárolhatják a kütyüket (az akciós uRage ajánlatokért a Konzolvilág standját kell felkeresni), köztük a legújabb mechanikus és félmechanikus billentyűzeteket is. A standon lesznek természetesen profi egerek és fejhallgatók is.

A Hama standján összesen 20 játékállomás várja majd az érdeklődőket, ezeken a Fortnite játékkal lehet majd megizzasztani a perifériákat.

A PlayIt 2019 a Hungexpo területén, november 23-án kerül megrendezésre. A kiállítással kapcsolatban bővebb információk és jegyvásárlás itt található.

Az elmúlt hetekben bemutattuk már a uRage Exodus 900 két verzióját, az Exodus 700-at és a M3chanical RDS Slim-size RGB-t; ezen a héten pedig további kütyüket fogunk mutatni, hogy ezzel is kedvet csináljunk a kiállításhoz.