A uRage új fülhallgatója virtuális térhatással és rezgő fülpárnákkal kényezteti el a játékok szerelmeseit.

A Hama új fülhallgatót dobott piacra; a "uRage SoundZ" 700 7.1 elsősorban azok számára készült, akik sokat játszanak, ezért egy kiváló minőségű, de nem túl drága fülhallgatóra van szükségük. Az 50 mm-es fülpárnákkal szerelt fejhallgató alapvetően műanyagból készült, de kialakítása igényes – és ami még ennél is fontosabb, kényelmes viseletet tesz lehetővé. A fülpárnák kellően puhák, a fejpánt és a mikrofon karja pedig állítható, így a füles több órán keresztül tartó viselés sem jelenthet problémát.

A kiváló hangminőségről részben a virtuális 7.1-es hangzás gondoskodik, részben pedig az, hogy a mély hangok megszólaltatását vibráció is kíséri. Ez a funkció persze főleg a játékok esetében hasznos, filmek nézése közben vagy zenehallgatásnál nem biztos, hogy mindenki kedvelné; ezért ki lehet kapcsolni. A fejhallgató hangszórói a 20 Hz – 20 kHz közötti tartományban képesek megszólaltatni a hangokat.

A fülhallgató vezetékes, 2 méteres zsinórja pedig USB csatlakozóban végződik (USB-A), így bármilyen PC-vel illetve notebookkal lehet használni. A vezetékre hangerőszabályzó is került, így anélkül lehet a hangerőt növelni vagy csökkenteni, hogy ahhoz a Windowsba vissza kéne lépni. Ebből az apróságból is látszik, hogy a uRage esetében tényleg miden arról szól, hogy a játékosok dolga kényelmes legyen!

A kütyü elmaradhatatlan része az RGB-világítás is, ám mivel a fényforrások a fülkagylóban helyezkednek el, ez legfeljebb azért hasznos funkció, mert így akkor sem lesz teljesen sötét a szobában, ha a villanyt lekapcsoljuk.