A Hama két új uRage mikrofont dobott piacra, közülük az egyikhez egy igen érdekes állvány is tartozik.

E különleges állvány tulajdonosa pedig a uRage Stream 800 HD Studio, amely a Hama legprofibb kütyüje a területen a maga -45 dB-es érzékenységével és 20-16000 Hz-es érzékelési frekvenciatartományával. Hogy a fontos technikai részleteken gyorsan túl legyünk: a 2,5 méteres kábel végén USB-A csatlakozó található, drájver telepítésére pedig nincs szükség, a Windows automatikusan felismeri az eszközt. A mikrofon ugyan a játékosokat célzó uRage márkanév alatt jelent meg, azonban a kütyü mindenféle felhasználásra alkalmas: lehet vele videókhoz alámondást gyártani, podcastot rögzíteni vagy akár zenei felvételeket készíteni.

A robusztus felépítés (fém készülékház, erős csatlakozók, stabil állvány) garancia a tartósságra, a rengeteg kiegészítő pedig arra, hogy a mikrofon nemcsak sok mindenre használható, hanem sok mindenre nagyon jól használható. Az asztali állvány mellett jár ugyanis hozzá egy – szintén asztalra, de az asztallap szélére rögzíthető – rugalmasan állítható tartókar valamint mikrofon pók is.

A második újdonság a Stream 700HD, ezt szintén elsősorban játékokhoz illetve podcastok rögzítéséhez ajánlja a Hama. A strapabíróságot ennél a mikrofonnál is fém borítás garantálja. A mikrofon egy mini tripodot használ, amelyről szükség szerint persze bármikor levehető. Szintén USB-s változatról van szó, amelyet ennek megfelelően Windows alatt nem szükséges telepíteni.

A mikrofon digitális, érzékenysége -38 dB, az általa érzékelt frekvenciatartomány pedig 50 Hz és 16 kHz közötti. A markolatra két gomb került: az egyik a ki- és bekapcsolásra szolgál, a másikkal pedig a csillapítás mértékét lehet villámgyorsan állítani.