Mutatunk egy stílusos és elegáns billetnyűzetet arra az esetre, ha szeretnéd minden otthon lévő eszközödet ugyanazzal a kütyüvel irányítani.

A Rapoo billentyűzetei között jelenleg az E9500M számít a csúcsmodellnek, és ezt nemcsak tudása, hanem megjelenése is tükrözi. A hihetetlenül vékony, mindössze 4,5 mm vastag klaviatúra borítása rendkívül igényes: szálcsiszolt acélból illetve műanyagból készült. Nem túlzás azt állítani, hogy a kütyü nemcsak a Rapoo kínálatában, hanem a teljes piacon az egyik legszebb eszköz pillanatnyilag. Technológiáját illetően természetesen vezeték nélküli megoldásról van szó, amely Bluetooth adapterrel és saját vevővel egyaránt rendelkezik. A BT kapcsolat önmagában is lehet multipont, így a klaviatúra összesen négy készülékhez tud csatlakozni: az asztali számítógép mellett mondjuk notebookra, tabletre és tévére. Az eszközök közötti váltás gyors, mindössze egyetlen gombnyomásos művelet, így a multipont kapcsolat a gyakorlatban is remekül használható.

A chiclet (szigetes) kialakítás és a relatív rövid leütési út ellenére a gépelési élmény nagyon jó, a hosszabb szövegek írása sem jelenthet akadályt senki számára. A kiosztás természetesen magyar, az extra gombok pedig gondoskodnak a kényelemről zenehallgatás közben is (a plusz gombokkal a zene elindítása, megállítása, a számok közötti váltás és a hangerő beállítása működik).

A billentyűzet két darab AAA méretű elemmel működik, amelyek az energiatakarékos funkcióknak hála akár 1 éves működést is biztosíthatnak.