Szelfibot rengeteg készül telefonhoz; mutatunk egyet, plusz egy állványt is, amit kimondottan a mobilokhoz készítettek.

A Hama fotós kiegészítői között rengeteg fotós állvány található, többségük pedig olyan, hogy a megfelelő adapterrel akár okostelefont is lehet rájuk erősíteni. Az egyszerűen csak Okostelefon állvány 112 névre hallgató kütyüt azonban direkt a telefonokhoz tervezték! Ez elsősorban méretén látszik: a teljesen kihúzva 112 cm-es tripod akár 40 cm-esre is összecsukható, hogy tárolás és/vagy szállítás közben kis helyen is elférjen. A kis mérethez alacsony tömeg is társul: mindössze 450 grammal lesz nehezebb a csomag, ha az állványt is beletesszük. Cserébe a terhelhetőség nem túl nagy, de az 0,5 kg-os limit még mindig azt jelenti, hogy a telefont és egy kisebb lámpát vagy külső vakut gond nélkül meg tud tartani az állvány. A világítás rögzítéséhez külön saru áll rendelkezésre.

Az állványhoz természetesen szériafelszerelés a telefontartó, amely bármilyen (de legfeljebb 17 mm vastag) telefonhoz használható. Viszont szükség esetén ez a tartó levehető, és a helyére bármilyen, 1/4 colos menettel rendelkező másik tartó vagy kütyü rögzíthető – például videokamerához vagy GoPróhoz. Maga a tartó egy 3D-s gömbfejre került, így a megtartott kütyü minden irányban fokozatmentesen és gyorsan állítható (akár portré módba is). Az állvány lábait gumitappancsok borítják, hogy a kütyü mindenféle terepen stabil pozíciót biztosíthasson.

A kiegészítő ideális társa lehet bloggereknek, vloggereknek is, hiszen a mellékelt Bluetooth távkioldó segítségével is készíthetünk fotókat vagy indíthatunk videókat.

A másik kiegészítő a Funstand 57, amely egy szelfi bot és egy miniatűr állvány kombinációja. A mindössze 137 grammos apróság aztán tényleg semmi helyet nem foglal – akár a zsebünkben is magunkkal vihetjük. Kinyitva akár 57 cm-es hosszúsággal, markolatát szétnyitva, állványként használva pedig ugyanekkora magassággal rendelkezik, ha viszont összecsukjuk, 16 cm is elegendő számára

Tartó adaptere rugós megoldás segítségével fogja a telefont, amelyet széles tartományban lehet dönteni, 45 vagy 90 fokban pedig elforgatni. A szelfibothoz szintén jár a Bluetooth távkioldó, amely alapesetben a markolaton csücsül, de szükség esetén egyetlen mozdulattal eltávolíthatjuk onnan.