Ha a legfontosabb paraméter az egér érzénysége, akkor erre a három egérre feltétlenül vess egy pillantást!

A trió legerősebb, legérzékenyebb tagja a uRage Reaper 600. Az egér ergonómikus kialakítású de ennek ellenére szimmetrikus, tehát jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. A számítógéphez USB-kábel segítségével csatlakozik; ez valamint az 1000 Hz-es mintavételezési frekvencia együttesen biztosítják a késleltetésmentes működést. Az egér érzékelője natív módon 16.000 DPI-s felbontást kínál, de szoftveresen ezt akár 32.000 DPI-re is növelhetjük – amikor viszont a játék vagy más szoftver úgy kívánja meg, akkor természetesen az érzékenység csökkenthető is. A felbontás beállítására külön gomb van az egéren, így sosem kell – mondjuk – egy játékból csak azért visszatérni a Windowsba, hogy módosítsuk a szenzor felbontását.

A Reaper 600-ra összesen nyolc gomb került, amelyek hosszú élettartamát Omron mikrokapcsolók garantálják. A gombokat a mellékelt szoftver segítéségével egyedileg is lehet programozni – és természetesen arra is van lehetőség, hogy a különféle játékoknál más és más beállításokat használjunk.

A tervezésnél a Hama mérnökei minden apróságra figyeltek: a jobb siklást például teflon talpak biztosítják, a 2 méteres USB-kábelt pedig vastag szövetborítás védi. Természetesen, mivel a célcsoportot a játékosok jelentik, az egérre LED-es világítás is került. A fény erőssége mellett a szín is állítható, akár 16,8 millió árnyalat közül is lehet választani.

A Reaper 500 is dizájnos kialakítást kapott, azonban nem szimmetrikus a felülete, ezt az egeret úgy tervezték, hogy csak a jobbkezesek tudják igazán kényelmesen használni. Az egér szintén vezetékes, és a további apróságokra is figyeltek a mérnökök (Omron mikrokapcsolók, szövetkábel, teflontalp, stb.). Az érzékelő viszont „csak” 10.000 DPI-s (5000 DPI-s natív és 10.000 DPI-s szoftveres felbontás mellett), de ugyanúgy, több lépcsőben állítható, ha szükséges. Kevesebb van a gombokból is, de persze a hat programozható gomb még mindig bőven ad lehetőséget arra, hogy a kütyü működését személyre szabhassuk. LED-ek is kerültek az egérre, de a fények ezúttal nem az egér két oldalát, hanem a felső részét világítják meg.

A Reaper 400 megint más dizájnnal valamint az alsó részen elhelyezett LED-ekkel készül. Ez az egér szintén egykezes (jobbkezes), és a műszaki tartalom is nagyrészt egyezik azzal, amit a Reaper 500 fel tud mutatni (10.000 DPI-s felbontás, teflon talpak, stb): az egyetlen fontos eltérés az, hogy a gombok száma kettővel több, vagyis nyolc.