Ha túl forrófejű a notebook, akkor ezzel a kiegészítővel orvosoható a probléma. A Freez600 Metal nemcsak játékosoknak remek választás, hanem mindenkinek, aki csúsra járatja hordozható számítógépét.

A hordozható gépek többségét nem úgy tervezték, hogy folyamatosan 100% közelében pörögjön a processzor és a GPU – ezt jelzi, hogy a masinák ilyen esetben jellemzően túlmelegszenek, ami a processzor és a GPU órajelének csökkenésével és ezzel együtt a noti sebességének csökkenésével jár együtt. A uRAge Freez600 Metal azonban segít a probléma leküzdésében: egy univerzális, minden hordozható géppel használható külső hűtőről van szó, amely akár a 17 colos kijelzővel szerelt masinákkal is megbirkózik.

A néevéből is adódóan fémből készült kütyü négy ventilátort tartalmaz és a notebook alá kell helyezni. Négy darab 125 mm-es ventilátora USB csatlakozóról működik, így akár közvetlenül a gépről is lehet használni – persze ilyenkor azért számolni kell azzal, hogy a noti üzemideje csökken. A hűtő nemcsak abban segít, hogy a gép alsó részét hűvösen tartja, hanem egyúttal arra is jó, hogy megemelje a gépet, kényelmesebb gépelést biztosítva ezzel. A két oldalon elhelyezett csúszásmentes talpak természetesen garantálják, hogy nemcsak a hűtő, hanem a rajta lévő notebook is stabilan áll a helyén!

Extraként – mint a uRage kütyük többségénél – LED-es világítás is jár a hűtő mellé, amely kiváló hangulatot biztosít játék közben. A LED fénye állandó vagy automatikusan változó is lehet! Noha maga a hűtő nem kis darab, szerencsére egyúttal vékony is, így ha úgy gondoljuk, hogy szükség lehet rá, akkor nem probléma betenni a notebook mellé a táskába sem!