A Hama KMW-700 vezeték nélküli szettje ráadásul nemcsak fekete, hanem fehér színben is megvásárolható.

Mindenféle felhasználási területhez létezik optimális billentyűzet: játékosoknak például a „hangos” mechanikai billentyűzettel szerelt, vezetékes csodák valók, munkavégzéshez viszont sokkal jobban megfelel egy olyan klaviatúra, amely a vezeték nélküli szabadságot biztosítja, és emellett még csendes is.

A Hama KMW-700 pont ilyen, azzal az extrával, hogy mindemellett még ki is néz valahogy. A klaviatúrák többsége beleszürkül a hétköznapokba és az asztal világába, ezzel szemben a KMW-700 dizájnos külsővel rendelkezik, és magára vonzza a tekintetet.

A lekerekített sarkokhoz tökéletesen passzolnak a chiclet (szigetes) kialakítású, szintén lekerekített sarkokkal rendelkező gombok; összesen 105 van belőlük, és természetesen a magyar ékezetes karakterek is támogatottak. Sőt, van még Fn gomb is, amit egyes multimédiás funkciók (lejátszás, megállítás, hangerő, stb.) eléréséhez használhatunk. A gombok felülete lapos, ennek ellenére a gépelés kényelmes, hiszen a leütésről határozott visszajelzés érkezik. A szett nemcsak hordozható számítógép mellé ideális, hanem tökéletesen megállja a helyét irodában vagy otthon, asztali gép mellett is.

Az egér szintén profi darab – már ami a külső illeti. A belsőt illetően sincs okunk panaszra, de persze a tudás az igényekhez, nevezetesen a munkavégzéshez passzol, így az érzékelő például optikai. Viszont a felbontása állítható, és ehhez a művelethez az egyébként meglévő hat gomb mellé egy másik, hardveres gomb is jár, hogy amikor változtatni szeretnénk, ne kelljen kilépni az éppen használt alkalmazásból.

A kütyü USB-s adapter segítségével, vezeték nélkül csatlakozik a számítógéphez. A kommunikáció saját szabvány, így az adaptert akkor is használni kell, ha a billentyűzetet és az egeret notebookkal szeretnénk együtt használni. A driver viszont teljesen szabványos, így külön szoftver telepítésére nincs szükség! Mind az egér mind a billentyűzet automatikusan alvó állapotba kerül, ha egy ideig nem használjuk őket – ezzel a kütyük biztosítják azt, hogy egyetlen feltöltéssel is hosszú ideig lehessen őket használni.