Hamarosan beköszönt a jó idő, így egyre több időt lehet a szabadban tölteni. Akiknek saját kertje van, azok szerencsések: akár otthon, akár nyaralóban van lehetőség kiülni a szabadba, az mindenképpen remek opció a vészterhes időkben. A Hama két kültéri konnektorral igyekszik megkönnyíteni az életet.

A 137274-es valamint 273-as kütyük között az alapvető különbség a vezérelhetőségben van: előbbi mellé távirányító jár, utóbbit időzítővel lehet kapcsolgatni. A konnektorok elsősorban arra jók, hogy a már meglévő kiállást okosabbá tegyük, és segítségükkel két fogyasztót automatikusan kapcsolgassunk. Mindkét konnektor két dugaljat tartalmaz, a rájuk csatlakozó eszközök maximális terhelése pedig (együtt) 3680 watt lehet – ez gyakorlatilag bármire elég, legyen szó lámpáról, elektromos fűnyíróról vagy medencetisztító készülékről.

A kültéri jelleg miatt természetesen a tokozás vízálló, amely jelen esetben IP44-es védelmet jelent – ez alapvetően a fröccsenő víz ellen biztosítja a védelmet, a dugaszokat pedig használaton kívül önzáródó fedél védi az esőcseppektől. Az elhelyezésen sokat agyalni nem kell: egyszerűen csak le kell szúrni a konnektort a földbe. Az egyetlen kitétel annyi, hogy meglévő konnektor 2 méteres körezétében kell Lennie a konnektoroknak, mivel saját vezetékük ennyire Hosszú.

A 173273-as modell időzítővel programozható, de nagyon pontosan: napi 96 be- és kikapcsolási ciklus adható meg azzal, hogy az egyes ciklusok időtartama legalább 15 perc kell, hogy legyen. A 173274-es típust távirányítóval lehet kapcsolgatni, amelynek hatótávolsága kb. 30 méter – tehát az sem jelent problémát, ha a házból a kert végében leszúrt konnektort kell kikapcsolni.