Mutatunk egy elegáns vezeték nélküli töltőt, amelyet úgy alakítottak ki, hogy töltés közben teljesen kényelmesen lehessen használni a rá helyezett telefont.

A Rapoo termékpalettáján szinte csak vezeték nélküli megoldásokat találunk, így adja magát, hogy a vállalat legújabb telefontöltője is ilyen módon működik. A készülék a Qi szabványt támogatja, így gyakorlatilag az összes vezeték nélküli töltésre képes telefonnal kompatibilis – sőt, még a gyorstöltésre is van lehetőség. Utóbbi iPhone-ok esetében 7,5 wattos, androidos telefonok esetében pedig akár 10 wattos teljesítményt is jelenthet!

A töltő nagy előnye, hogy a mobilt állított helyzetben tartja, így ha üzenet érkezik vagy telefonhívást szeretnénk intézni, akkor le se kell vennünk a telefont a helyéről – így gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy később elfelejtjük visszatenni, vagy rosszul helyezzük a mobilt vissza, és ezért a töltés nem folytatódik tovább.

A Rapoo XC220 letisztult formavilággal rendelkezik, a minimalista külső nemcsak otthon, hanem irodában is remekül mutat az asztalon. A csomag nemcsak a töltőpadot tartalmazza, benne van az USB adapter és a kábel is – amelynek egyébként mindkét vége USB-C csatlakozóban végződik, így közvetlen a telefonra is rá lehet kötni, ha valamiért úgy adódna. A töltő 5 voltos feszültség mellett 2 amper, 9 voltos feszültség mellett pedig 1,67 amper leadására képes.

A Rapoo XC220 ideális választás mindenkinek, hiszen elég csak arra figyelni, hogy a mobilt ezután ne az asztalra, hanem a töltőre tegyük le; és akkor soha többé nem lesz gondunk azzal, hogy a telefon lemerülne!