Kettős üzemmóddal: vezetékes gyors, és vezeték nélküli kényelmes kialakítással támadnak a Rapoo új játékhoz kifejlesztett egerei.

Új egereket mutatott be a Rapoo, az újdonságokat pedig ezúttal elsősorban azok számára ajánlja a Hama, akik játszani is szoktak a számítógéppel. A felhozatal ebből adódóan némileg rendhagyó, hiszen a márka alapvetően a vezeték nélküli perifériákról nevezetes, a játékhoz készült csodák azonban kábele összeköttetést (is) kínálnak.

A V-Series sorozatba tartozó VT950 és VT350 egerek több dologban is hasonlítanak egymásra: mindkettőre 11 darab programozható gomb került, az előbb elmondottak értelmében pedig a vezetékük (ami egyébként USB-csatlakozóban végződik) eltávolítható minden olyan esetben, amikor a játékoknál pluszt jelentő gyors reakcióidő helyett a szabadságot részesítenénk előnyben. A kábel eltávolításakor az egér saját vevőegységgel, 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál, és akár 10 méteres hatótávolsággal is rendelkezik.

A VT950 és a VT350 között a legfontosabb különbség az érzékenység: előbbi akár 16000 DPI-s érzékenységre is beállítható, míg utóbbi esetben 5000 DPI a maximum. Fontos, hogy mindkét esetben legnagyobb beállítható értékről beszélünk, hiszen az érzékenység több lépcsőben, az adott feladathoz igazítható. A VT950 mindenesetre lenyűgöző képességekkel bír, hiszen ezzel az érzékenységgel valamint az 1000 Hz-es frissítési gyakorisággal akár 50 G-s gyorsulást is gond nélkül le tud követni.

Természetesen nemcsak az érzékenység, hanem a dizájn is eltér valamelyest a két típus esetében, azonban a forma mindenképpen testhezálló, a kényelem miatt nem kell aggódni. Ide kis kiegészítés azért kívánkozik, mert a VT350 jobbkezes kialakításával szemben a VT950 úgy készült, hogy azok számára is tökéletes választás legyen, akik bal kézzel szokták terelgetni az egeret. Játékosok számára fontos extra, hogy az egerek tömege sem fix: az alsó részen található nyílásba helyezett súlyok segítségével mindkét eszköz tömege három lépcsőben változtatható!

A VT350-re került egy LED-es fényforrás is, amelynek működése a mellékelt alkalmazással testreszabható. A VT950 ehhez képest annyi pluszt nyújt, hogy még egy OLED-kijelzőt is kapunk, amely az alapvető működési jellemzőket mutatja (DPI, játékstatisztikák), de akár egyedi szavak megjelenítésére is beprogramozható.