A Hama két új töltőjével kényelmesen elérheted a lakásban és út közben is, hogy az iPhone sose merüljön le.

A vezeték nélküli töltés biztosan a legkényelmeseb módja annak, hogy a mobil akkumulátora folyamatosan a maximumot nyújtsa. Azonban adódhatnak kellemetlen meglepetések is: például akkor, ha a mobilt nem a tökéletes pozícióban helyezzük el (hiszen ilyenkor a töltés lassabb, vagy rosszabb esetben el sem indul). A Hama új MagCharge töltőjével viszont ez a probléma biztosan nem fog előfordulni: egy beépített mágnesgyűrű gondoskodik arról, hogy az iPhone – legyen szó bármelyik támogatott modellről – igazítás nélkül is pontosan a tökéletes pozícióba csusszanjon. A töltő az iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max és 12 mini típusok mellett az iPhone 13 modelleket (iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max) is támogatja!

A mágnesgyűrű a dizájnt természetesen alapvetően nem befolyásolja, így a töltő a szokásos „párnás” kialakítású, azaz a telefont simán csak rá kell helyezni a töltéshez. Mindezt persze az Apple termékekhez tökéletesen passzoló, elegáns tálalásban kapjuk; az oldalsó borítás például alumíniumból készült. A tápellátást USB-C csatlakozón keresztül biztosíthatjuk, a töltőfej pedig szintén része a csomagnak. A mellékelt modell a gyorstöltés funkciót is támogatja; akár 15 wattos teljesítmény leadása mellett a kütyü 5, 9 és 12 voltos feszültség tud beállítani, és 3, 2,22 valamint 1,67 amperes áramerősséggel tölteni.

A készülék ki- és bekapcsolása minden esetben automatikusan, a telefon felhelyezésekor és eltávolításakor megtörténik, így a használat során erre az apróságra sem lesz gondunk.

Műszaki paramétereit tekintve az autós töltő ugyanazokat a specifikációkat hozza, azonban a dizájnja teljesen eltér; a töltő például egyben telefontartóként is funkcionál. Köszönhetően annak, hogy szellőzőrácsra kell felerősíteni, szinte bármilyen autóban elhelyezhető. A mobilt állítva és fektetve is tarthatjuk benne, így a kütyü ideális azok számára is, akik navigációra is a telefont használják. Az autós kialakításból adódóan a töltő mellé nem konnektorba, hanem az autó szivargyújtójába illeszkedő töltőfej jár.