A uRage termékek a kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően nagyon népszerűek a játékosok körében; következzék hat olyan kütyü, amelyekkel a legnagyobb csatába is tökéletesen felkészülten indulhatsz!

Az alapot természetesen egy remek billentyűzet jelenti, a M3chanical Exodus 860TKL-nél pedig keresve sem lehetne jobb példányt találni játékokhoz! A billentyűzet két verzióban létezik: a 186069-es változatot az Outemu Blue, vagyis normál mechanikus kapcsolókkal látták el, a 186076-os verzió pedig a Red kapcsolókat kapta gombjai alá, amely extraként csendes működést is biztosít. Verziótól függetlenül kiváló minőségű, gyors reakciójú és hosszú élettartamú gombokat nyüstölhetsz, amelyeknek ráadásul a háttérvilágítása is egyenként szabályozható. Ha kedvünk tartja, akár minden egyes gombnak más színt állíthatsz be!

A klaviatúra magyar kiosztással rendelkezik és alfanumerikus – ezen kívül pedig került rá 12 funkciógomb is, valamint egy multifunkciós görgő. Ez utóbbi működése, csakúgy, mint a háttérvilágítás módja, a billentyűzethez tartozó alkalmazás segítségével igazítható az ízlésedhez. Az appal egyébként akár minden egyes gomb funkcióját megváltoztathatod, valamint arra is van lehetőség, hogy makrókat rögzíts. A billentyűzet vezeték nélkül is képes kommunikálni, de ha a maximális reakcióidőt szeretnéd elérni, akkor a töltéshez használatos kábel kommunikációra is alkalmas.

A billentyűzet mellé egy precíz egér is dukál. A Reaper 400 relatív egyszerű felépítése ellenére tökéletes társ lehet a zombik aprításában. A normál gombok és a nyomható görgő mellé a kütyü további öt programozható gombot kapott, meg persze RGB LED-es háttérvilágítást, amelynek színe és fényereje is bárhogy beállítható. A tökéletes siklást teflon talpak biztosítják, a pontosságra a 10000 DPI-s Avago érzékelő, a sebességre pedig a vezetékes kialakítás jelentik a garanciát. A játékoknál persze nagyon jól jön a hatalmas érzékenység, de internetezéshez és munkához sok lehet; ezért ha szeretnéd, akkor természetesen lehet is rajta változtatni.

A hátborzongató hangélményről a SoundZ sorozat egyik legerősebb darabjával, a uRage SoundZ 800-zal gondoskodhatsz, amely akár 7.1-es virtuális térhatásra is képes. A fülhallgató nagyméretű fülkagylói zárt kialakításúak, így passzív zajszűrés funkciót is ellátnak. A kényelemről szövetborítás gondoskodik, de természetesen a fejpánt mérete is állítható, hogy a kütyü minden fejmérethez optimálisan igazodjék. Jár hozzá egy jó minőségű mikrofon is, amely használaton kívül eltávolítható, így nem fog folyton alkalmatlankodni. Az USB-kábelre egy vezérlőegység is került, amivel a hangerőt állíthatod, illetve a mikrofont kapcsolgathatod. A LED-ek sem maradtak le a fülhallgatóról, bár ennek nagy jelentősége azért nincsen, hiszen aki viseli a fülest, az úgysem látja, mi világít a füle mellett.

Végül, de nem utolsó sorban szükség lehet egy mikrofonra is, elvégre számos olyan játék van, amelyben a hatékony csapatmunkához beszélgetni is ajánlatos a társakkal. A uRage Stream 750HD Illuminated emellett akkor is jó szolgálatot tehet, ha játékmeneteket szeretnél streamelni online! Sőt a készülék elég jó minőséget nyújt ahhoz is, hogy vlogot, podcastot készíts vele. A mikrofon kétféle üzemmódban használható, attól függően, hogy egy beszélő vagy egy teljes csoport hangját szeretnéd-e rögzíteni. A -45 dB-es érzékenységgel rendelkező mikrofon tartósságával a robusztus fémház miatt biztos, hogy nem lesz gond; de biztos, ami biztos, egy hordtáska is jár mellé. A szintén tartozék miniállványon 360 fokban forgatható és emellett dönthető is, a tökéletesen pontos beállítás érdekében. És mivel uRage termékről van szó, a mikrofont LED-es fényforrással is ellátták, amely gondoskodik a remek hangulatról játék vagy podcast készítése közben.