A Multimode technológiának köszönhetően a gyártó vezeték nélküli klaviatúrái egyszerre több másik készülékkel is párosíthatók.

A billentyűzet személyes eszköz, mindenki a sajátját szereti a legjobban. Nincs közöttük két egyforma, ezért nem meglepő, hogy ha valaki sokat gépel, akkor nagyon gyorsan lesz egy kedvence; egy olyan, amelyhez a többinél sokkal jobban hozzászokott. Egy billentyűzetnél a leütési út hossza, a nyomáspont, a gombok érzékenysége és keménysége mind-mind olyan tényező, amelyekhez nagyon könnyű hozzászokni, ráadásul hiába a szabvány, az extra gombok elhelyezkedése is eltérő lehet. A Rapoo éppen ezért megoldotta, hogy otthon egyetlen billentyűzettel akár az összes számítógépet és tabletet irányíthassuk! Így nem kell megvenni ugyanazt a klaviatúrát többször, ha a notebookon, az asztali PC-n és a tableten is szeretnénk egy azon modellt használni! A Rapoo MultiMode technológiával rendelkező termékei nemcsak saját, USB-s vevőegység, hanem Bluetooth 3.0 és 4.0 adapter segítségével is tudnak kommunikálni, összesen pedig egyszerre akár négyféle kütyühöz is csatlakozhatunk velük. Ez a kombináció ráadásul kiküszöbölik azt a problémát is, hogy a csak saját vevős termékek nem tudnak mobil kütyükhöz csatlakozni, a csak Bluetooth kapcsolat létesítésére képes termékek pedig nem tudnak asztali számítógéphez és sok tévéhez sem csatlakozni.

A csúcskategóriás szett jelenleg a 9900M, ez egy vékony kialakítású, mindössze 4 mm-es, de ennek ellenére roppant kényelmesen használható billentyűzetből és egy ergonomikus, jobbkezes egérből áll. A klaviatúra elegáns dizájnját a szálcsiszolt alumínium és a fényes fekete díszcsík kombinációja adja. 104 gombot és természetesen magyar kiosztást kapunk, valamint 10 méteres hatótávolságot és rendkívül hosszú üzemidőt: a billentyűzet két AA méretű elemmel akár egy évig is tud működni. A csatlakoztatott eszközök között a billentyűzet hasán lévő kapcsolóval lehet váltani. Az egérre kilenc gomb került, ebből az egyik a csatlakoztatott eszközök közötti váltásra szolgál, és van köztük egy olyan is, ami a lézeres szenzor érzékenységét tudja állítani – a maximális érték 3200 DPI. Az egér beépített akkumulátorára sem lehet panasz, vele feltöltésenként egy hónapos üzemidő érhető el.

A kompakt méret kedvelői között a Rapoo 8000M a legnépszerűbb, részben valószínűleg azért is, mert ez a típus nemcsak fekete, hanem fehér színben is megvásárolható. A Rapoo 8000M elsősorban notebook és tablet mellé ajánlott, hiszen elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a táskába a hordozható eszközök mellé. A numerikus részlegről le kell ugyan mondanunk, de cserébe a funkciógombokat multimédiás gombokként is bevethetjük. Az egér ebben a szettben leginkább az alapfunkciókra koncentrál (így például csak két gomb és egy görgő került rá, amely gombként is funkcionál), de természetesen a billentyűzettel együtt a MultiMode funkciót is támogatja.

A Rapoo 9300M a két másik termék előnyeit egyesíti: a szettben lévő billentyűzet gyönyörű, rozsdamentes acél borítást kapott, és a mindössze 5,6 mm-es vastagság, valamint a kompakt méret ellenére numerikus rész is került rá. A magyar kiosztás természetesen alap, a lézerrel gravírozott gombok pedig az áltagosnál strapabíróbbnak ígérkeznek; az például nem túl valószínű, hogy a feliratok lekopnának róla. Az egér szintén minimalista felépítéssel rendelkezik, de fontos extra tulajdonsága, hogy gombjai nagyon halkan működnek. A klaviatúra ebben az összeállításban is négy, az egér pedig három készülékhez tud kapcsolódni.