Ez az asztalra szerelhető állvány megtartja a videokamerát vagy a telefont, de LED körfényt és rengeteg mást is tarthatsz vele.

A bloggerek számára több terméket is ajánlottunk már a blogon. Mind közül az egyik legérdekesebb kétségtelenül az Asztalra szerelhető csuklós tartókar: az eszköz elsősorban a bloggerek és vloggerek munkáját segíti: lámpát, mikrofont, telefont, kamerát, telefont vagy fényképezőgépet is meg tud tartani. A kar flexi, ami azt jelenti, hogy nemcsak egyféle pozícióban használhatod, hanem bárhogy hajtogathatod – így biztos lehetsz benne, hogy az általa megtarott eszköz a számodra optimális pozícióba kerül.

A kart az asztal lapjára lehet felerősíteni – vagyis pont olyan helyre, ahol az állványok többsége túl kicsi vagy túl nagy mérete miatt nem lenne használható. A flexi kart bilincs tartja stabilan; feltéve, hogy az asztallap vastagsága nem több 4 cm-nél. Egyébként a kar természetesen használható polccal is, sőt akár egy vékonyabb csőre is rögzíthető. A robusztus, fémből készült váz garantálja a strapabíró kialakítást, a filcbetétek pedig arról gondoskodnak, hogy a felületek se sérüljenek.

Szükséged van egy tökéletesen beállítható lámpára? Vagy fentről szeretnéd videózni, ahogy az asztalra tett telefonon mutatsz pár trükköt a követőidnek? Netán egy olyan állványra van szükség a konyhában, ami megtartja a tabletet, amíg a recepteket nézed? Teljesen mindegy, hogy mire szeretnéd használni, a maximum 70 cm-es, rugalmasan állítható kar biztosan alkalmas a feladatra!

A flexi kar „feje” szabványos, 1/4 colos menettel rendelkezik, ezt a méretet használja szinte az összes fényképezőgép, de a lámpák, kamerák, telefontartók és más kiegészítők többsége is ilyen méretű „papucsra” illeszkedik.