A Hama Bluetooth hangszóróival garantáltan jobb minőséget kapsz, mint egy monitor, notebook vagy telefon saját hangszórójával!

A hangszóró az egyik olyan kütyü, amit nem igazán lehet kicsiben gyártani: a megfelelő hangzáshoz szükség van a fizikai méretre ugyanis. Nem véletlen, hogy a tévék, monitorok, notebookok és telefonok saját hangszórói a legjobb esetben is csak cincognak, és aki igazán magával ragadó élményt szeretne magának, az külső hangszórót vásárol. A Bluetooth hangszórók remek kompromisszumot jelentenek, ráadásul megvan az az előnyük, hogy saját akkumulátorral rendelkeznek, így bárhol használhatók. Autóban, kertben, tengerparton, stb.

A Hama Shine 2.0 a nagyobb méretű hangszórók csoportjába tartozik. Fekete és fehér színben is megvásárolhatod. 30 wattos zenei teljesítménnyel rendelkezik, és bőven elég hangerővel ahhoz, hogy akár egy nappalit is megtöltsön zenével. Hangja szép; nemcsak a magas és közepes tónusok, hanem a mélyek is megfelelően teltek. A hangszóró tokozása IPX4-es, ami a gyakorlatban cseppálló kialakítást jelent. Saját akkumulátora feltöltésenként közepesen hosszú, 12 órás lejátszási időt biztosít. A hangszóróra nemcsak Bluetooth adapter segítségével küldhetsz zenét, hanem az AUX bemeneten keresztül is. Ha kettő is van kéznél, azok tandemben, valódi sztereo hangzás nyújtva is használhatók.

A Pipe 2.0 azok számára készült, akik beérik kisebb teljesítménnyel is, ha cserébe a fizikai méret is szerényebb. 700 helyett 580 grammos tömeg és 30 helyett 24 wattos teljesítmény jellemzi ezt a verziót, az egyéb működési jellemzők azonban egyeznek, kezdve a 12 órás üzemidőtől a valós sztereo üzemmód támogatásán át egészen az AUX bemenetig, illetve az IPX4 minősítéssel rendelkező borításig.

A Twin 2.0 pedig egy igazi csemege, hiszen ez a kütyü nem egy, hanem egy pár Bluetooth hangszóró. Középen szétszedhető: a 20 wattos összteljesítmény helyett kétszer 10 wattos „darabokra”, a valódi sztereo hatás érdekében. Talán nem nagy hátrány, hogy mindezért cserébe az AUX bemenet lemaradt; aminek részben az is az oka egyébként, hogy a tokozása IPX7 minősítéssel rendelkezik.

Vagyis ez a hangszóró tényleg bírja a vizet, akár egy medencés partiba is magaddal viheted. Kialakításából adódóan a hangszóró nem süllyed el, hanem lebeg a víz felszínén.