Ha még nem találtál magadnak semmilyen ajándékot a fa alá, sincs minden veszve: mutatunk három tuti tippet, amivel akár másnak is örömet szerezhetsz!

Ha mostanában vettél telefont, és még nincs rajta fólia, akkor ideje elgondolkodni egy ClearPlex fólián! Ez Bármilyen telefonra és tabletre elérhető, hiszen nem előre gyártott fóliáról van szó, hanem egy olyanról, amelyet minden esetben az adott készülékre készítenek el a felhelyezés előtt. A fólia akkor is jó lehet, ha tokot használsz, de ezt feltétlenül mondd el a boltban is, hogy a tokbarát verziót vágják ki neked. A ClearPlex fólia kiválóan alkalmas a hordozható eszközök kijelzőjének védelmére, a napi használatból eredő karcok, horzsolások és kopás elleni védelemre, az öngyógyító tulajdonságának köszönhetően pedig hosszú távú megoldást jelent.

USB-s akkumulátorokkal Dunát lehetne rekeszteni, de természetesen a kütyütengerben akad azért pár olyan eszköz is, amely igazi csemegének ígérkezik. Az egyik ilyen a Hama Supreme 24HD, amely bivalyerős, 20000 mAh kapacitásával már-már kimeríthetetlen áramforrásként szolgál. Egy biztos, ha van nálad egy ilyen akkumulátor, akkor nemcsak neked jut utánpótlás a nap során, hanem akár az egész családnak is. Tölteni USB Micro B csatlakozó vagy USB-C csatlakozó segítségével lehet az akkumulátort, az energiát pedig USB-C vagy két darab USB-A csatlakozón keresztül tudja leadni. Egyszerre akár két eszközt is tölthetsz vele, legfeljebb 3 amperes áramerősség mellett.

Ha szeretsz zenét hallgatni, akkor pedig a Spirit Pure bezeték nélküli TWS fülhallgatóra vess egy pillantás, amely a Hama eddigi legtrendibb fülese. Fekete és fehér színben egyaránt választhatod, ízlés szerint. A füles természetesen a Bluetooth technolóigát használja a kommunikációhoz, annak is az 5.0 verzióját. Ez nemcsak kiváló hangminőséget jelent, hanem akár 10 méteres hatótávolságot is, valamint feltöltésenként 5 órányi üzemidőt. Az USB-C csatlakozóval rendelkező tároló egyben töltő is, amely további négy teljes töltésre elegendő energiát (+20 órányi üzemidő!) tárol. A fülhallgató hallójáratos kialakítású, és nemcsak átlagos használatra alkalmas, hanem akár sportoláshoz is megfelelő, hiszen tokozása IPX5 minősítésű védelmet kapott.