Új fejhallgatókkal bővült a uRage termékpalettája, a most bejelentett négy újdonság ötféle verziójában közös, hogy valamennyien a kiváló hangélményre koncentrálnak.

Az újdonságok közül a legprofibb megoldást a SoundZ 710 V2 jelenti, amely 7.1 csatornás virtuális térhatásra képes, de támogatja a DTS Headphones:X 2.0 technológiát is. Ez utóbbi virtuális térhatásra képes, és főleg játékoknál jelent nagy segítséget, hogy remek dinamikát és nagyon pontos, objektum alapú követést biztosít: ezáltal ugyanis mindig tudni fogod, honnan érkezik az ellenség. (A fülhallgatóhoz 12 hónapos licenc jár.) A kütyü USB kábellel csatlakozik a számítógéphez vagy notebookhoz, amely nemcsak a hang továbbítására szolgál, hanem a fülhallgatón lévő LED-eket is ellátja energiával – végtére is egy igazi, játékhoz tervezett füles nem is létezhet fényhatások nélkül. A Windows 11 és 10 operációs rendszerekkel illesztőprogram nélkül is kompatibilis fejhallgató kábelén hangerőszabályzó is található, így a hangerőt a játékból való kilépés nélkül is kényelmesen lehet állítani.

A fejhallgató zárt kialakítású, így annak ellenére tudja kiválóan tompítani a környezeti zajokat, hogy aktív zajszűrés funkciót ez a modell – hasonlóan most bejelentett társaihoz – nem támogat. A puha fülpárnák hosszabb ideig is kényelmes viselést garantálnak, ráadásul légáteresztő képességük révén az aktív szellőzést is biztosítják. A kényelmet szolgálja az állítható méretű fejpánt, valamint a rajta lévő párna is. A fejhallgatóhoz mikrofon is tartozik, amely egy rugalmas karon helyezkedik el. A kar egyik érdekessége az, hogy szabadon állítható bármilyen pozícióba. A másik, és talán fontosabb képessége az, hogy amikor nincs rá szükség, akkor felhajtható – ebben a helyzetben pedig automatikusan ki is kapcsol.

A uRage SoundZ 300 V2 nagyon hasonló dizájnnal készül, de tudásban a két termék között bőven van eltérés. Az 50 mm-es driver ugyanaz, viszont a SoundZ 300 V2 csak sztereo – de természetesen továbbra is kiváló minőségű – hangzásra képes. A fejhallgató támogatja a DTS Headphone:X 2.0 technológiát (12 hónapos licenccel), viszont ebből a modellből hiányzik a LED-es hangulatfény. Elsősorban azért, mert az USB csatlakozót jack dugó váltotta, amely a fényforrások számára tápot nem tud biztosítani. A jack egyébként négypólusú, azaz a fülhallgató és a mikrofon kábelét egyesíti. Ha régebbi, külön dugaszt használó eszközökkel szeretnéd használni, akkor a mellékelt adaptert is munkára kell fognod. A uRage által kifejlesztett uFlex megoldás ennél a modellnél (is) segít a kábel takaros elvezetésében, amely így biztos, hogy sosem lesz útban. A kábelről még annyit, hogy 2,2 méteres hosszúsággal rendelkezik (az összes, a bejegyzésben szereplő terméknél ez a hossz érvényes), és szintén tartalmazza a hangerőszabályzó modult.

A SoundZ 200 V2 és SoundZ 100 V2 azonos, de a másik két típushoz képest némileg eltérő felépítéssel rendelkeznek. Fontos eltérés közöttük, hogy a 200-as modell USB csatlakozót használ, a 100-as verzió viszont jack dugós. A DTS Headphone:X 2.0 technológiát viszont mind a két változat támogatja. Ennek a két fejlhallgatónak a fejpántja nem párnázott, cserébe viszont puha anyagból készült, a hangszórók pedig nem szabályos kör, hanem inkább ovális alakúak.

Az extra funkció terén ezek a hangszórók is ugyanazt hozzák: a felhajtott mikrofon automatikusan elnémul, a kábel elvezetésében pedig a uFlex megoldás segít. A uRage SoundZ 100 V2 további érdekessége, hogy hogy nemcsak fekete, hanem fehér színben is választható.