Ha te is azok közé tartozol, akinek a notebook munkaeszköz, amit mindenhova viszel magaddal, akkor mutatunk hozzá egy remek tokot.

A Protection sorozat négy tagból áll, és egészen pontosan a sleevek csoportjába tartozik. Kétféle méretválaszték áll rendelkezésre, attól függően, hogy 13,3 colos vagy 14,1 colos kijelzővel ellátott hordozható gép mellé szeretnéd választani. Mind a két méret szürke és fekete színben kapható. A széria elsősorban azzal emelkedik ki a népes mezőnyből, hogy az átlagosnál magasabb szintű mechanikus védelmet nyújt. Mindezt pedig úgy éri el, hogy külső része kemény polipropilén műanyag, amely nemcsak a karcoktól védi meg tartalmát, hanem a nagyobb ütésektől és a kisebb mértékű elhajlástól is. A tok nemcsak mindennapi használatra alkalmas, hanem akkor is nagyon jó szolgálatot tehet, ha például a notebookot repülőgépen a feladott poggyászban szeretnéd elhelyezni.

Természetesen a tok csak kívül kemény, belül vastag és puha borítás valamint gumipántok gondoskodnak arról, hogy a notebook ne mozogjon, illetve biztosan ne sérüljön meg – amire más tokok esetében akár a cipzárral való találkozás miatt is sor kerülhet. A robusztus felépítés ellenére a kisebb tok mindössze 454 grammos, a nagyobb pedig 660 grammot nyom a mérlegen, így a hátizsákot sem fogja egyik változat sem túlzottal lehúzni.

A táskába a specifikáció alapján 13,3 vagy 14,1 colos méretig férnek be a hordozható gépek, de egy gyors Google keresés alapján azt mondhatjuk, hogy a piacon van több olyan, 14 colos kijelzővel szerelt masina is, amely – ha passzentosan is, de – belefér a kisebb tokba is.