A Hama adaptereivel nem lesz probléma sem a Magyarországon vásárolt kütyüidet külföldön feltölteni, sem fordítva, külföldön vásárolt terméket idehaza használni.

2023. augusztus 18., 19:00

Ha lapul még egy videó a fiókban, és nem tudod, hogyan lehetne a lapostévéhez csatlakoztatni, akkor most figyelj! Mutatjuk a megoldást!

2021. június 24., 08:00

A játékkonzolok többsége speciális kontrollerrel működik, de aki egérhez és billentyűzethez szokott, annak is van megoldás: egy konverterrel összehozhatók egymással a kütyük. A Hama megoldása a sima átalakításhoz képest ráadásul több extra funkciót is nyújt.

2018. április 24., 08:00

Utazni jó, de felkészülten utazni még jobb! A legtöbben ma már több kütyüt is magukkal visznek a nyaralásra, így gondoskodni kell arról is, hogy a készüléke(ke)t külföldön is fel tudjuk tölteni. Több európai országban ugyanazt a konnektort használják, mint Magyarországon, de vannak azért kivételek – ha pedig más kontinens felé vesszük az irányt, akkor nemcsak egzotikus tájakkal, hanem egzotikus konnektorokkal is találkozhatunk. De semmi vész, a Hama adapterei gondoskodnak róla, hogy a kütyüket bárhol a világon feltölthessük!

2017. május 31., 08:00

Tavaly már írtunk egy összefoglaló cikket azokról a konnektor átalakító dugaszokról, amelyek nagy hasznára lehetnek az Európán kívülre utazók számára, most megfordítjuk az irányt.

2016. augusztus 30., 08:00