A főleg vezeték nélküli prémium termékeiről ismert gyártó kínálatában is vannak vezetékes kütyük, mégpedig azok, amelyek a játékosok számára készülnek.

A Rapoo a minőségi vezeték nélküli perifériákkal szerzett nevet magának, de egy ideje már gamer termékek is szerepelnek a gyártó kínálatában. A V-Series eszközök természetesen, ahogy azt a kategória megköveteli, vezetékes összeköttetést használnak, hogy a profik minden igényét ki tudják elégíteni.

A termékpalettán billentyűzetek, egerek és fülhallgatók egyaránt megtalálhatók. Billentyűzetből három, egérből négy, fejhallgatóból pedig jelenleg kettő termék áll rendelkezésre, így pénztárcától is igényektől függően mindenki megtalálhatja a maga számítását. A gyártótól megszokott módon a termékek minden esetben prémium minőséget nyújtanak – a gamer billentyűzeteknél például alap a mechanikus vagy félmechanikus kapcsoló a gombok alatt, az egereknél pedig a rendkívül nagy felbontás mellett az is, hogy a szenzor érzékenysége egyetlen gomb segítségével, pillanatok alatt állítható.

A billentyűzeteknél és egereknél is alap a vezetékes, egészen pontosan USB-s összeköttetés, hiszen a tökéletesen pontos és késleltetésmentes működés csak így biztosítható. A Rapoo vezetékes megoldást választott a fülhallgatóknál is, elsősorban azért, hogy a hangminőség terén se kelljen kompromisszumokat kötni. Másodsorban pedig azért, mert egy gamer fülesnél cseppet sem hátrány, ha nem kell naponta, kétnaponta még a töltéssel is foglalkozni.

Szinte minden termékre jellemző még az is, hogy valamilyen módon a LED-es megvilágítás is szerephez jut – egyetlen billentyűzet kivételével a kütyük mindegyike ráadásul RGB LED-es, tehát bármilyen színűre beállítható háttérfénnyel rendelkezik.

Ne is szaporítsuk tovább a szót; lássuk a termékeket!