A tévéállványokat funkcionalitás alapján alapvetően két csoportba sorolhatjuk: az első csoportba az egyszerű, csak a tévé felakasztását lehetővé tevő modellek tartoznak, a másik tábort pedig azok a falitatók alkotják, amelyek számos extra szolgáltatást kínálnak. A 108712-es számú Hama Fullmotion ez utóbbi típusok közé tartozik, és van egy nagyon érdekes tulajdonsága is.

A bogon többször írtunk már tévékhez való Hama falikonzolról, így az valószínűleg senkinek sem lesz meglepetés, hogy a Hama Fullmotion szériába tartozó állvány minőségi darab, amely robusztus acélszelvényekből készül. Ebből adódóan az állvány teherbírása nagy, akár 165 cm-es tévéket is meg tud tartani (ez a méret 65 colnak felel meg, ami a hazai vásárlók 99 százalékának elegendő kell, hogy legyen). Szűk keresztmetszet azért a tömeg jelenthet, mert a maximális terhelhetőség csak 25 kg, amibe egyes modellek nem biztos, hogy beleférnek. A Philips tévéknél például vigyázni kell, a kínai fennhatóság alatt készülő tévék ugyanis rendszerint a legnehezebbek között vannak. Az állványt kialakításból adódóan az összes olyan tévével lehet használni, amelynek hátsó részén a furatok közötti távolság 200, 300 vagy 400 mm.

Az állvány relatív vastag, nem azoknak való tehát, akik a tévét teljesen fel szeretnék tapasztani a falra. A konzolt a Hama elsősorban azoknak ajánlja, akiknek szüksége van arra, hogy a képernyő helyzetét időnként változtassák. Ha mozgatni szeretnénk a képernyőt, akkor arra nagyon széles tartományban van lehetőség: dönteni +2 és -12 fok között lehet a panelt, ám ennél sokkal érdekesebb, hogy a tévét mindkét irányban teljesen, 90 fokkal elfordíthatjuk, vagyis beállíthatjuk a falra merőlegesen is. Ezt az extra hosszú tartókar teszi lehetővé; ez az a tulajdonság, amely egyedivé teszi a konzolt. Hasonló modellből a teljes piaci kínálatot vizsgálva sincsen sok! A pozíció kényelmes változtatását az Easy-Fix technológia biztosítja, amely fokozatmentes és nagy erőkifejtést nem igénylő beállítást tesz lehetővé.

A tartó a Hamától megszokott módon néhány hasznos extra funkciót is kínál, beépített kábelelvezetővel rendelkezik például, amely segít abban, hogy a kábelek a sok mozgatás hatására se gubancolódjanak össze vagy törjenek meg. Emellett a kialakítás azt is lehetővé teszi, hogy a felszerelés után minimális mértékben módosítsuk az állvány pozícióját, így biztosak lehetünk benne, hogy minden helyzetben be tudjuk állítani a tökéletesen vízszintes pozíciót (ehhez pedig még beépített vízszintező is van).